MWC 2011: Tableta BlackBerry PlayBook rulează Quake 3, un film și Adobe Reader simultan (Video)

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 2.082 ori
<b>MWC 2011: Tableta BlackBerry PlayBook rulează Quake 3, un film și Adobe Reader simultan (Video)</b>Dacă vă îndoiați de capacitatea de multitasking a celui mai nou produs cu branding BlackBerry, tableta PlayBook, ei bine avem dovada că terminalul se comportă excelent la acest capitol. Gadgetul a fost filmat în Barcelona, în cadrul Mobile World...

Dacă vă îndoiați de capacitatea de multitasking a celui mai nou produs cu branding BlackBerry, tableta PlayBook, ei bine avem dovada că terminalul se comportă excelent la acest capitol. Gadgetul a fost filmat în Barcelona, în cadrul Mobile World Congress 2011, în vreme ce rula atât jocul Quake 3, cât și aplicația Adobe Reader și un film.

Multitasking-ul folosește din plin performanțele sistemului de operare QNX, plus procesorul dual core de 1 GHz al tabletei și memoria de 1GB RAM. Dotările tabletei mai includ și un display LCD de 7 inch, cu rezoluție de 1024 x 600 pixeli, suport WiFi 802.11 a/b/g/n, DLNA, un port microUSB și un port micro HDMI.

BlackBerry PlayBook măsoară 10 mm în grosime și cântărește doar 400 de grame, iar în partea sa frontală se află o cameră de 3 megapixeli pentru videoconvorbiri, care vine în completarea camerei de 5 megapixeli aflată în partea din spate. Terminalul suportă playback video 1080p HD, iar această tabletă este capabilă de sincronizare cu orice telefon BlackBerry care rulează minim BB OS 5.0, punând la comun funcții ca Push Email, Calendarul și documentele.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×