MWC 2011: Motorola Pro, surprins În acțiune În Barcelona; telefonul business la superlativ (Video)

Autor:  | Publicat în:  Motorola 2.936 ori
<b>MWC 2011: Motorola Pro, surprins În acțiune În Barcelona; telefonul business la superlativ (Video)</b>Dacă sunteți în căutarea unui telefon business, care să fie capabil și de "joacă", am descoperit noi o alternativă la Mobile World Congress 2011. Este vorba despre Motorola Pro, terminalul pe care îl puteți vedea în acțiune în clipul de mai...

Dacă sunteți în căutarea unui telefon business, care să fie capabil și de "joacă", am descoperit noi o alternativă la Mobile World Congress 2011. Este vorba despre Motorola Pro, terminalul pe care îl puteți vedea în acțiune în clipul de mai jos.

Acest telefon combină utilul cu plăcutul și cu securizarea, astfel că toate datele vor fi bine criptate și parolate. Motorola Pro este visul unui IT manager al unei firme de top, care poate seta funcțiile de securitate de pe telefon, acesta suportând atât criptarea datelor din memoria internă, cât și a celor de pe cardul de memorie.

Handsetul vine cu suport VPN și un ecran TFT touch de 3.1 inch, cu rezoluție de 320 x 480 pixeli. De remarcat și tastatura QWERTY portrait de pe acest terminal și faptul că noul model Motorola încorporează și o cameră de 5 megapixeli cu bliț dual LED, autofocus și suport pentru captură video 480p la 30 fps. Handsetul rulează Android 2.2 Froyo, folosindu-se de un procesor ARM Cortex A8 de 1GHz.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×