MWC 2011: Iată trenulețul Google compus din telefoane Android pe care l-am surprins În Barcelona! (Video)

1.870 ori
<b>MWC 2011: Iată trenulețul Google compus din telefoane Android pe care l-am surprins În Barcelona! (Video)</b>Printre standurile de la Mobile World Congress 2011 care m-au impresionat cel mai mult s-a numărat cel Google, sau mai bine hala, deoarece creatorul lui Android a avut un spațiu destul de mare dedicat produselor sale. Ne-am oprit asupra unui trenuleț...

Printre standurile de la Mobile World Congress 2011 care m-au impresionat cel mai mult s-a numărat cel Google, sau mai bine hala, deoarece creatorul lui Android a avut un spațiu destul de mare dedicat produselor sale. Ne-am oprit asupra unui trenuleț din telefoane Android, care mi s-a părut o idee reușită.

Suntem siguri că mințile luminate de la Google au reușit să includă aici toate modelele importante din istoria de doar câțiva ani a platformei. Am putut vedea un Nexus One, un HTC Magic, un Motorola Droid, dar și nou-anuntata tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1. De abia acum realizăm cât de puternic este de fapt Android și ce potențial uriaș are pentru următorii ani.

Cu o dominație atât de autoritară și un stand atât de opulent, oare cine mai poate rezista gigantului motoarelor de căutare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×