MWC 2011: Iată trenulețul Google compus din telefoane Android pe care l-am surprins În Barcelona! (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.846 ori
<b>MWC 2011: Iată trenulețul Google compus din telefoane Android pe care l-am surprins În Barcelona! (Video)</b>Printre standurile de la Mobile World Congress 2011 care m-au impresionat cel mai mult s-a numărat cel Google, sau mai bine hala, deoarece creatorul lui Android a avut un spațiu destul de mare dedicat produselor sale. Ne-am oprit asupra unui trenuleț...

Printre standurile de la Mobile World Congress 2011 care m-au impresionat cel mai mult s-a numărat cel Google, sau mai bine hala, deoarece creatorul lui Android a avut un spațiu destul de mare dedicat produselor sale. Ne-am oprit asupra unui trenuleț din telefoane Android, care mi s-a părut o idee reușită.

Suntem siguri că mințile luminate de la Google au reușit să includă aici toate modelele importante din istoria de doar câțiva ani a platformei. Am putut vedea un Nexus One, un HTC Magic, un Motorola Droid, dar și nou-anuntata tabletă Samsung Galaxy Tab 10.1. De abia acum realizăm cât de puternic este de fapt Android și ce potențial uriaș are pentru următorii ani.

Cu o dominație atât de autoritară și un stand atât de opulent, oare cine mai poate rezista gigantului motoarelor de căutare?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×