Are sau n-are baterie? EXCLUSIV pentru Mobilissimo, Samsung Galaxy S II ne prezintă bateria sa! (Video)

3.885 ori
<b>Are sau n-are baterie? EXCLUSIV pentru Mobilissimo, Samsung Galaxy S II ne prezintă bateria sa! (Video)</b>Am avut parte și de exclusivități la MWC 2011 în Barcelona, astfel că am fost primii care au primit confirmarea că Samsung Galaxy S II, în varianta expusă la standul Samsung are cu adevărat bateria atașată. Au existat numeroase speculații în...

Am avut parte și de exclusivități la MWC 2011 în Barcelona, astfel că am fost primii care au primit confirmarea că Samsung Galaxy S II, în varianta expusă la standul Samsung are cu adevărat bateria atașată. Au existat numeroase speculații în rândul jurnaliștilor și bloggerilor de la eveniment și chiar și noi am crezut pentru o clipă că acest handset este expus fără baterie, deoarece era prea ușor.

Vorbim la urma urmei despre cel mai subțire smartphone din lume, un handset cu grosime de doar 8.49 mm și care cântărește doar 116 grame. Pe lângă surpriza plăcută a prezenței bateriei la bordul acestui smartphone dual core, am mai aflat că aceasta este o unitate Li-Ion de 1650 mAh, care ar trebui să asigure o durată de funcționare rezonabilă terminalului.

Ei bine iată că s-a lămurit și acest mister, deci gata cu speculațiile în legătură cu neobișnuită greutate a acestui handset!

Puteți viziona și experiența noastră hands-on aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×