MWC 2012 & cadouri LG - astăzi vă prezentăm standul LG din Barcelona, definit de eleganță și terminale glossy (Video)

2.084 ori
<b>MWC 2012 & cadouri LG - astăzi vă prezentăm standul LG din Barcelona, definit de eleganță și terminale glossy (Video)</b>Seria de prezentări de standuri de la Mobile World Congress 2012 continuă, astăzi cu LG și ca de obicei avem și premii pentru voi. Standul LG a fost filmat de către Zsolt, trimisul Mobilissimo.ro în Barcelona, care a constatat că firma asiatică a...

Seria de prezentări de standuri de la Mobile World Congress 2012 continuă, astăzi cu LG și ca de obicei avem și premii pentru voi. Standul LG a fost filmat de către Zsolt, trimisul Mobilissimo.ro în Barcelona, care a constatat că firma asiatică a păstrat același stil serios și elegant ca și anul trecut. Totuși au fost și foarte multe noutăți.

LG a făcut valuri cu o săptămână înainte de MWC 2012, anunțând oficial terminale precum Optimus Vu, cu al său ecran de 5 inch, sau primul handset quad core anunțat oficial, LG Optimus 4X HD. Revenind la standul companiei, accentul s-a pus în acest an pe tehnologia 3D și pe LTE, simbolul tehnologiei de nouă generație aflându-se în numeroase zone ale standului. Personalul de la LG a fost la fel de amabil că și la MWC 2011 și se simțea clar că există o ierarhie bine stabilită și toată lumea se comportă conform training-urilor făcute în prealabil. E bine să vezi și ceva organizare și un tratament bun al jurnaliștilor! Ca design standul LG miza pe spații mari, glossy, de culoare neagră, cu multă sticlă și produse variate expuse în tandem.

Standul LG de la Mobile World Congress 2012 din Barcelona

Astfel, fiecare televizor era însoțit de ochelari 3D, accesoriile se aflau lângă telefoane, tabletele aveau și ele ecrane TV lângă, deci totul era interconectat. Observați și prezența multor angajați tineri, în special domnișoare, care cu un zâmbet te cucereau imediat, fie că îți pasă de telefonul quad core LG sau nu. E posibil să mă înșel, dar LG cred ca a avut cele mai multe produse cărora le-am făcut filmări hands on de la MWC 2012. Iată cum arată o listă cu aceste telefoane și tablete:

LG Optimus 4X HD este primul telefon quad core al companiei asiatice, în vreme ce 3D MAX este un device cu ecran si camere 3D, destul de evoluat față de LG Optimus 3D, modelul tridimensional de anul trecut. Apoi avem seria L cu cei 3 reprezentanți ai săi, din gama low end, mid range și smartphone. în cele din urmă am văzut și o tabletă LTE și telefonul LG Optimus 4G LTE. în ce privește concursul, regulile rămân aceleași și primii 5 care dau retweet la articolul cu standul LG și respecta formatul de RT vor fi potențiali câștigători, dacă fac dovada share/like-ului de la articol. Regulamentul e detaliat aici.

Ce puteți câștiga azi? Ei bine aveți 5 pixuri branduite LG la dispoziție pentru primele 2 locuri și 2 huse sport pentru telefoane, primite de la LG România, cărora le mulțumim. în continuare va recomandam să rămâneți pe Mobilissimo, deoarece urmează standurile Fujitsu, Microsoft și Android și nu strica nici să ne dați follow pe Twitter și like pe Facebook, pentru a fi la curent cu viitoare concursuri.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×