MWC 2012: Fujitsu Arrows Tab Hands on - tabletă performantă rezistentă la apă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Fujitsu 1.109 ori
<b>MWC 2012: Fujitsu Arrows Tab Hands on - tabletă performantă rezistentă la apă (Video)</b>Am văzut deja tableta Fujitsu Arrows Waterproof Tab făcând baie aici și acum este momentul pentru o analiză a dotărilor sale. Observați, printre altele tastatura virtuală unică a acestui device, care separă tastele în 2 secțiuni și oferă și...

Am văzut deja tableta Fujitsu Arrows Waterproof Tab făcând baie aici și acum este momentul pentru o analiză a dotărilor sale. Observați, printre altele tastatura virtuală unică a acestui device, care separă tastele în 2 secțiuni și oferă și o zonă pentru scris de mână/desenat în partea centrală. Standul celor de la Fujitsu includea și un acvariu în care erau scufundate câteva device-uri rezistente la apă, deoarece majoritatea produselor Fujitsu aveau această abilitate.

Rețineți că Fujitsu Arrows Waterproof Tab poate sta scufundată doar timp de 30 de minute și nu poate fi folosită udă, ci trebuie ștearsă de apă întâi. Menționez acest aspect deoarece telefonul Xperia Active de exemplu putea fi folosit și cu ecranul ud. Ecranul acestei tablete folosește un panou "quick response", deci va răspunde rapid la gesturile utilizatorul, dar aceasta este o funcție care se activează separat și din păcate nu am văzut-o și în demo-ul de la stand. Iată specificațiile sale:

  • Dimensiuni: 11.3 mm grosime, 597 grame greutate
  • Conectivitate: LTE, GSM, UMTS, Bluetooth 2.1, WiFi
  • Display: 10.1 inch 1280 x 800 pixeli
  • Camera: 5.1MP spate, 1.3MP frontală
  • CPU: ȚI OMAP4430, dual core, 1GHz
  • Memorie: 1 GB RAM, 16 GB ROM, slot microSDHC
  • Baterie: 6560 mAh

Mentionez si că secțiunea centrală pentru scris de mâna a tastaturii recunoaște literele pe care le "desenați" și chiar caractere japoneze. Bateria acestui device oferă 10 ore de playback video și 83 de ore de playback audio, plus 2900 de ore de funcționare în standby. Terminalul rulează Honeycomb și din păcate nu avem și o dată de lansare a sa în Europa, dar sperăm să vedem device-ul și pe Bătrânul Continent. Se zvonește că tableta ar sosi în SUA în august, la un preț de 300-400 de dolari.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×