MWC 2012: Huawei Ascend P1 preview - telefon subțire cu Android 4.0, display Super AMOLED (Video)

1.630 ori
<b>MWC 2012: Huawei Ascend P1 preview - telefon subțire cu Android 4.0, display Super AMOLED (Video)</b>Prezența Huawei la MWC 2012 are o însemnătate specială, deoarece aceasta a fost compania care a deschis showul în acest an, cu primele prezentări de telefoane. Astăzi avem pentru voi un preview al handsetului Huawei Ascend P1, prezentat la CES 2012...

Prezența Huawei la MWC 2012 are o însemnătate specială, deoarece aceasta a fost compania care a deschis showul în acest an, cu primele prezentări de telefoane. Astăzi avem pentru voi un preview al handsetului Huawei Ascend P1, prezentat la CES 2012 inițial și având și o versiune ultraslim, P1 S, care este de fapt cel mai subțire telefon din lume. Azi ne ocupăm doar de P1, care nu este nici el prea gros, la 7.7 mm în talie.

Telefonul arată bine, are un design slim si din câte vad are și un widget foto special. în preview ni se prezinta porturile acestui device, aflăm că nu îi putem scoate bateria, vedem și un meniu de deblocare al ecranului interesant și câteva tranziții și animații destul de interesante, care fac trecerea dintr-o fereastră în alta sub formă de rotire a unui cub, dacă vreți.

  • Dimensiune: 7.7 mm grosime, 110 grame greutate
  • Display: Super AMOLED, 4.3 inch, 540 x 960 pixeli, Gorilla Glass
  • Memorie: 1 GB RAM, 4 GB ROM, slot microSD
  • Conectivitate: WiFi, Bluetooth 3.0, HSDPA, microUSB 2.0
  • Camera: 8 MP, autofocus, bliț dual LED, HDR, captura 1080p 30 fps, camera frontală de 1.3MP
  • CPU: TI OMAP 4460, dual core, 1.5 GHz
  • Baterie: Li-Ion 1670 mAh
  • Alte dotări: busola, accelerometru, senzor de proximitate

Din păcate persoana care făcea prezentarea nu prea nici prea entuziastă, nici prea pricepută, deci mai bine analizați terminalul prin propriul filtru. Cu ce sunt de acord este ultima frază: "its a nice phone", iar dacă acest device va costa sub 350 de euro sau în jurul acestei sume, atunci am putea avea un hit asiatic pe piața europeană. Huawei are deja un renume în Europa, furnizând echipament companiilor de telecomunicații și câteva modele low end, dar acum își fac intrarea și pe piața high end. Să vedem cum vor evolua... mai ales că la conferința de presă se lăudau că ei cunosc rețeaua mai bine decât oricine și pot gestiona mai bine consumul de baterie.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×