Firme romanești expun produse la MWC 2012, după o sugestie Mobilissimo.ro

2.474 ori
<b>Firme romanești expun produse la MWC 2012, după o sugestie Mobilissimo.ro</b>După experiența de succes de anul trecut de la Mobile World Congress, Mobilissimo.ro a susținut ideea de a aduce firme romanești la MWC în cadrul Timișoara Mobile Development Group Meeting din martie anul trecut. Inițiativa a fost preluată de...

După experiența de succes de anul trecut de la Mobile World Congress, Mobilissimo.ro a susținut ideea de a aduce firme romanești la MWC în cadrul Timișoara Mobile Development Group Meeting din martie anul trecut. Inițiativa a fost preluată de către Codruta Nicolescu, director executiv ARIES TM și apoi a urmat lobby-ul la Minister, cu scopul de a aduce 8 firme autohtone la MWC. Acum vin și rezultatele!

Dacă accesați acest link veți vedea că nu mai puțin de 11 firme romanești sunt prezente în Barcelona, la Mobile World Congress 2012. Deci se poate! O inițiativă pornită sub formă de idee a prins rădăcini și s-a concretizat. Câteva companii le știm deja deoarece au colaborat cu Mobilissimo.ro, cum este cazul celor de la Arobs sau Visual Fan. și iQuest este faimoasa prin aplicațiile pe care le realizează, în vreme ce Bitdefender nu mai are nevoie de nici o prezentare.

Firme romanești expun produse la MWC 2012, după o sugestie Mobilissimo.ro

Felicităm companiile pentru prezența și sper că la anul să vedem și mai multe firme autohtone cu stand la MWC 2012, deoarece specialiștii locali au un cuvânt important de spus pe piața internațională. în lipsa unui târg din România cu un astfel de specific (telecom/tech), ne mulțumim cu astfel de prezențe și sperăm că aceste rânduri sunt citite de cine trebuie, iar CERF va învia poate în următorul an.

Firme romanești expun produse la MWC 2012, după o sugestie Mobilissimo.ro

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×