MWC 2012: Sony Xperia Ion, primul telefon LTE al producătorului japonez surprins În acțiune În Barcelona (Video)

1.815 ori
<b>MWC 2012: Sony Xperia Ion, primul telefon LTE al producătorului japonez surprins În acțiune În Barcelona (Video)</b>După ce ne-am ocupat de terminalele cele mai noi de la Huawei, ZTE, HTC și LG, acum aruncăm o privire și asupra celor Sony, cum e cazul lui Xperia Ion. Acesta poate fi considerat un "frate mai mare" pentru Xperia S, deoarece are dotări similare, dar...

După ce ne-am ocupat de terminalele cele mai noi de la Huawei, ZTE, HTC și LG, acum aruncăm o privire și asupra celor Sony, cum e cazul lui Xperia Ion. Acesta poate fi considerat un "frate mai mare" pentru Xperia S, deoarece are dotări similare, dar și un ecran mai mare. Xperia Ion este și primul telefon LTE de la Sony și va sosi deocamdată în exclusivitate în SUA prin AT&T.

Xperia Ion are aceeași cameră ca și Xperia S, vine cu același port HDMI, dar oferă și slot microSD de această dată. Ecranul său beneficiază de tehnologia Bravia Mobile și în clipul preview de mai jos vedem cum telefonul este conectat la un televizor Sony, pe care este afișată interfața handsetului. Avem și un launcher special pentru această interacțiune, care ne pune la dispoziție aplicații ca YouTube, browser web sau player video pe telefon și televizor.

  • Dimensiuni: 10.8 mm grosime, 144 grame greutate
  • Display: LCD, 4.55 inch, 1280 x 720 pixeli
  • Memorie: 16 GB internă, 1 GB RAM, slot microSD
  • Conectivitate: HSDPA 21.1 Mbps, LTE, WiFi, DLNA, Bluetooth 2.1, NFC
  • Camera: 12 MP, autofocus, bliț LED, 3D panorama, captura video 1080p 30 fps, camera secundară 1.3 MP
  • CPU: Qualcomm MSM8260 Snapdragon, dual core, 1.5GHz
  • Baterie: 1900 mAh, Li-Ion
  • Alte dotări: accelerometru, HDMI, radio FM sereo, giroscop

Vedem și cum persoana de la standul Sony pornește un joc pe Xperia Ion și pe televizor și aflați că acest device rulează deocamdată Android 2.3, dar va primi Android 4.0 cât de curând posibil. Telefonul va fi pus în vânzare în aceasta luna la nivel global, deci suntem la doar zile distanță de debutul său. Acest nou Xperia are un feeling solid în mâna utilizatorului și deși îi lipsește acea bară transparentă de pe Xperia S, el rămâne un model elegant. A existat și un mic moment de blocaj al terminalului, el rămânând blocat în mod lanscape la finalul preview-ului de mai jos, dar pun asta pe seama faptului că avem de-a face cu un prototip aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×