MWC 2012: Sony Xperia S preview - cel mai bun telefon Sony ni se prezintă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Sony 4.683 ori
<b>MWC 2012: Sony Xperia S preview - cel mai bun telefon Sony ni se prezintă (Video)</b>Trebuie să recunosc că indiferent ce s-a prezentat la MWC 2012 în ultimele zile, de abia așteptam să văd în acțiune telefonul Sony Xperia S. și asta pentru că arată bine, are hardware performant și reprezintă un nou pas în evoluția Sony....

Trebuie să recunosc că indiferent ce s-a prezentat la MWC 2012 în ultimele zile, de abia așteptam să văd în acțiune telefonul Sony Xperia S. și asta pentru că arată bine, are hardware performant și reprezintă un nou pas în evoluția Sony. Mai jos avem o galerie foto cu device-ul și un clip hands on cu telefonul care chiar începând de azi a fost pus în vânzare în Europa.

Acest handset l-am văzut în acțiune și la CES 2012, deci nu suntem chiar străini de el. Aflați că el vine fără slot microSD, rulează Android 2.3 deocamdată, dar ni s-a promis o actualizare la Android 4.0 cât de curând. în preview ni se explică și scopul barei transparente de jos, atât cu rol estetic cât și de includere discretă a butoanelor capacitive necesare lui Android. și acum iată cum arată hardware-ul acestui telefon:

  • Dimensiuni: 10.6 mm grosime, 144 grame
  • Display: 4.3 inch, LCD, 1280 x 720 pixeli, Sony Mobile BRAVIA
  • Memorie: 32 GB internă, 1 GB RAM
  • Conectivitate: HSDPA 14.4 Mbps, WiFi, DLNA, Bluetooth 2.1, NFC, microUSB 2.0
  • Camera: 12 MP, autofocus, bliț LED, stabilizator, captura video 1080p 30 fps, camera frontală 1.3MP
  • CPU: Qualcomm MSM8260 Snapdragon, dual core, 1.5GHz
  • Baterie: Li-Ion 1750 mAh
  • Alte dotări: HDMI, microSIM, AGPS, accelerometru, giroscop

Câteva aspecte cheie pe care trebuie să le știți despre Xperia S sunt faptul că el are o funcție de încărcare rapidă, astfel că în doar 10 minute se va alimenta cu destulă energie pentru o oră de utilizare. Telefonul este protejat și împotriva murdăririi, având o carcasă care respinge particulele de praf, noroi sau tot felul de substanțe. Handsetul mai vine și cu cea mai nouă versiune a lui TimeScape, funcția care concentrează comunicarea și socializarea pe telefon. Mă aștept și la o nouă versiune MediaScape și abia aștept să testez camera fantastică de 12 megapixeli a acestui telefon. Până atunci aveți un preview mai jos:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×