MWC 2012: Standul Allview și cum arată Android 4.0 pe tableta Allview (video)

Autor:  | Publicat în:  Allview 3.452 ori
<b>MWC 2012: Standul Allview și cum arată Android 4.0 pe tableta Allview (video)</b>Allview este unul dintre brandurile românești prezente la MWC Barcelona 2012. Vă scriam de concretizarea unei inițiative a mobilissimo.ro - aici. La standul Allview au putut fi testate cele mai noi produse ale companiei dintre care se remarcă Allview...

Allview este unul dintre brandurile românești prezente la MWC Barcelona 2012. Vă scriam de concretizarea unei inițiative a mobilissimo.ro - aici. La standul Allview au putut fi testate cele mai noi produse ale companiei dintre care se remarcă Allview P3 AllDro - telefon dual-sim pe care-l avem la teste și la care va urma în viitorul apropiat o recenzie detaliată, tableta Allview AllDro 3 cu Android 4.0 ICS, update ce va sosi pentru public în luna martie.

Se va putea face update la Android 4.0 pentru tableta Allview din luna martie 2012, este o veste excelentă pentru cei care au ales să o achiziționeze și dovada că Android 4.0 poate fi portat și pe o tabletă cu procesor single core.

Tablete si telefoane Allview

Android 4.0 pe tableta Allview va aduce:

  • posibilitatea de redimensionare a widget-urilor;
  • interfață grafică îmbunătățită ce integrează și butoanele pentru funcțiile de bază: Home, Back, Recent Apps;
  • accesare concomitentă a aplicațiilor deschise prin Home Screen;
  • control sporit al traficului de date ;
  • introducere mai facilă a textului;
  • e-mail organizat în foldere;
  • Wi-Fi direct, editor foto nativ, efectuare de apeluri video via Skype sau Yahoo.

Tableta Alldro Speed

„Ca jucatori importanti cu experienta extinsa in piata terminalelor mobile si a tabletelor, participarea la eveniment va avea ca principal obiectiv stabilirea unor noi colaborari cu distribuitori de pe piata europeana a telefoniei mobile. Strategia noastra de dezvoltare vizeaza cresterea ariei de acoperire in piata europeana prin extinderea canalelor de distributie.”, a declarat, Lucian Peticila, Manager General Allview.

Allview P3 Alldro

Cum arată Android 4.0 pe tableta Allview vedeți în clip:

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×