MWC 2013: Alcatel One Touch Fire e unul dintre primele telefoane Firefox OS, prezentat În Barcelona

1.406 ori
<b>MWC 2013: Alcatel One Touch Fire e unul dintre primele telefoane Firefox OS, prezentat În Barcelona</b>în cadrul conferinței Mozilla de astăzi a fost prezentat oficial și telefonul Alcatel One Touch Fire, un smartphone cu Firefox OS la bord, ba chiar unul dintre primele destinate pieței de masă. știam că ZTE are un ecart în privința lui Firefox...

în cadrul conferinței Mozilla de astăzi a fost prezentat oficial și telefonul Alcatel One Touch Fire, un smartphone cu Firefox OS la bord, ba chiar unul dintre primele destinate pieței de masă. știam că ZTE are un ecart în privința lui Firefox OS, dar nici Alcatel nu sta degeaba.

One Touch Fire e un model entry level, practic un remake al modelului Alcatel One Touch T'Pop, anunțat la CES. Handsetul vine cu un display HVGA de 3.5 inch, un procesor de 1 GHz, 256 MB RAM, 512 MB memorie internă și o cameră de 3.2 megapixeli. Telefonul mai vine și cu WiFi, Bluetooth 3.0, GPS, radio FM și o baterie de 1400 mAh înlăturabila.

Alcatel One Touch Fire este dotat cu un slot microSD cu suport pentru 32 GB și vine cu un card de 2 GB la pachet. După cum se vede și în imagine, Fire este un telefon cu corp din plastic glossy, disponibil pe portocaliu și roz din câte am înțeles. Evident, acesta nu e chiar un smartphone, deci așteptările scad, iar odată cu lansarea din iunie din Europa vom vedea probabil un preț de mai puțin de 200 de euro.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×