MWC 2013: Alcatel produce și tablete! Iată un hands on cu Alcatel One Touch Tab 7HD (Video)

2.044 ori
<b>MWC 2013: Alcatel produce și tablete! Iată un hands on cu Alcatel One Touch Tab 7HD (Video)</b>în ultimele zile ne-am axat destul de mult pe experiențe hands on cu device-uri Alcatel, compania având o prezență puternică la Mobile World Congress 2013, în Barcelona. Nu am analizat doar telefoane sau phableturi, ci și o tabletă, pe care o...

în ultimele zile ne-am axat destul de mult pe experiențe hands on cu device-uri Alcatel, compania având o prezență puternică la Mobile World Congress 2013, în Barcelona. Nu am analizat doar telefoane sau phableturi, ci și o tabletă, pe care o puteți vedea în acțiune mai jos. E vorba despre Alcatel One Touch Tab 7HD.

Terminalul se vrea a fi un răspuns la Nexus 7, dacă ne luăm după unele dintre dotările sale. Tableta vine cu un display IPS LCD de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, slot microSD și 8 GB memorie internă. Alcatel One Touch Tab 7HD măsoară 9.1 mm în grosime și cântărește 300 de grame, iar dotările sale mai includ și 1 GB RAM, Bluetooth 2.1 și WiFi.

Alcatel One Touch Tab 7HD

Față de Nexus 7, acest model aduce și o cameră în partea din spate, una de 2 megapixeli și avem și o cameră VGA frontală. Terminalul rulează Android 4.1 Jelly Bean folosindu-se de un CPU dual core de 1.6 GHz. Avem și o baterie la bordul acestui device, o unitate Li-Ion cu o capacitate necunoscută. Tableta are un look destul de apropiat de zona low end, cu margini mari și carcasa din plastic. Pentru un preț accesibil, acest model ar putea deveni o alternativă interesantă la terminalele moderne de 7 inch.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×