MWC 2013: Alcatel produce și tablete! Iată un hands on cu Alcatel One Touch Tab 7HD (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.992 ori
<b>MWC 2013: Alcatel produce și tablete! Iată un hands on cu Alcatel One Touch Tab 7HD (Video)</b>în ultimele zile ne-am axat destul de mult pe experiențe hands on cu device-uri Alcatel, compania având o prezență puternică la Mobile World Congress 2013, în Barcelona. Nu am analizat doar telefoane sau phableturi, ci și o tabletă, pe care o...

în ultimele zile ne-am axat destul de mult pe experiențe hands on cu device-uri Alcatel, compania având o prezență puternică la Mobile World Congress 2013, în Barcelona. Nu am analizat doar telefoane sau phableturi, ci și o tabletă, pe care o puteți vedea în acțiune mai jos. E vorba despre Alcatel One Touch Tab 7HD.

Terminalul se vrea a fi un răspuns la Nexus 7, dacă ne luăm după unele dintre dotările sale. Tableta vine cu un display IPS LCD de 7 inch, cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, slot microSD și 8 GB memorie internă. Alcatel One Touch Tab 7HD măsoară 9.1 mm în grosime și cântărește 300 de grame, iar dotările sale mai includ și 1 GB RAM, Bluetooth 2.1 și WiFi.

Alcatel One Touch Tab 7HD

Față de Nexus 7, acest model aduce și o cameră în partea din spate, una de 2 megapixeli și avem și o cameră VGA frontală. Terminalul rulează Android 4.1 Jelly Bean folosindu-se de un CPU dual core de 1.6 GHz. Avem și o baterie la bordul acestui device, o unitate Li-Ion cu o capacitate necunoscută. Tableta are un look destul de apropiat de zona low end, cu margini mari și carcasa din plastic. Pentru un preț accesibil, acest model ar putea deveni o alternativă interesantă la terminalele moderne de 7 inch.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×