MWC 2013: Samsung Galaxy Express hands on; Telefon midrange cu 4G LTE (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 2.480 ori
<b>MWC 2013: Samsung Galaxy Express hands on; Telefon midrange cu 4G LTE (Video)</b>Samsung Galaxy Express este încă unul dintre modelele Samsung care adopta designul rotunjit al lui Galaxy S III. Acest device este un handset midrange pe care am pus mâna la MWC 2013, oferindu-vă experienta hands on de mai jos, cu mențiunea că acest...

Samsung Galaxy Express este încă unul dintre modelele Samsung care adopta designul rotunjit al lui Galaxy S III. Acest device este un handset midrange pe care am pus mâna la MWC 2013, oferindu-vă experienta hands on de mai jos, cu mențiunea că acest model va aduce conectivitate 4G LTE la preț accesibil.

Observați interfata TouchWiz aplicată peste Android și carcasa plastificata albă a acestui model, plus butonul Home fizic similar cu cel de pe Galaxy S III. Ecranul telefonului impresionează plăcut prin luminozitate și claritate, depășind așteptările pe care le avem de la un terminal cu rezoluție de 480 x 800 pixeli. Samsung Galaxy Express rulează Android 4.2, din câte am înțeles și folosește un slot micro SIM.

Samsung Galaxy Express

Samsung Galaxy Express folosește un display Super AMOLED de 4.5 inch, vine cu 8 GB memorie internă, 1 GB RAM, Bluetooth 4.0, NFC și camera de 4 megapixeli. După mine, el se situează undeva între Galaxy S III Mini și Galaxy S III că dotări. Acestea mai includ și un CPU dual core Snapdragon de 1.5 GHz și o baterie Li-Ion de 2000 mAh.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×