MWC 2013: Nokia Lumia 520 Într-o experiență hands on colorată (Video)

2.168 ori
<b>MWC 2013: Nokia Lumia 520 Într-o experiență hands on colorată (Video)</b>Se pare că Nokia apreciază culoarea galben, de vreme ce l-a promovat pe Nokia Lumia 920 în această nuanță și astăzi am pus mâna și pe proaspăt anunțatul Lumia 520 tot în această variantă de culoare. Vă reamintesc că Nokia a avut astăzi o...

Se pare că Nokia apreciază culoarea galben, de vreme ce l-a promovat pe Nokia Lumia 920 în această nuanță și astăzi am pus mâna și pe proaspăt anunțatul Lumia 520 tot în această variantă de culoare. Vă reamintesc că Nokia a avut astăzi o conferință de presă la care trimisul nostru la Barcelona, Emil Dragotă a participat, iar mai jos vă oferim experienta hands on cu noul Lumia.

Nokia Lumia 520 este un telefon din zona midrange/low end a smartphone-urilor și vine cu Windows Phone 8 și un procesor Snapdragon dual core de 1 GHz. El are un preț de pornire de 139 de euro și va sosi într-o mare varietate de culori. Dotările sale includ și o cameră de 5 megapixeli și un ecran IPS de 4 inch, care suporta o rezoluție de 800 x 480 pixeli. Handsetul nu are NFC, iar revenind la specificații, el oferă 512 MB RAM, 8 GB spațiu stocare și slot microSD.

După cum se vede și mai jos, ecranul telefonului e luminos și aflăm de la persoana de la stand că putem personaliza partea din spate cu diferite capace de culori variate. Telefonul vine cu Nokia Music și cu funcția Mix Radio, dar despre ea aveți detalii în recenzia lui Nokia Lumia 920, pe care vă invităm să o vedeți dacă mai aveți timp și alte clipuri în afară de hands on-uri. Ați cumpăra un astfel de telefon pe la un preț de 600 sau 700 lei?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×