MWC 2013: Fujitsu Stylistic S01, un smartphone pentru cei În vârstă; Iată cum face baie telefonul! (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.473 ori
<b>MWC 2013: Fujitsu Stylistic S01, un smartphone pentru cei În vârstă; Iată cum face baie telefonul! (Video)</b>La Mobile World Congress 2013 nu sunt prezente numai telefoane high end sau tablete de ultimă oră, ci și unele terminale de nișă. Este și cazul lui Fujitsu Stylistic S01, telefon pentru cei în vârstă și cei mai neîndemânatici, care scapă...

La Mobile World Congress 2013 nu sunt prezente numai telefoane high end sau tablete de ultimă oră, ci și unele terminale de nișă. Este și cazul lui Fujitsu Stylistic S01, telefon pentru cei în vârstă și cei mai neîndemânatici, care scapă handseturile în apă.

și interfața acestui model este personalizată, înlocuind ecranele Home și grilele de aplicații cu o selecție de butoane scrollabile vertical. Funcțiile principale sunt disponibile la îndemână, prin intermediul acestor butoane de mari dimensiuni, ușor de văzut și apăsat de către persoanele în vârstă. Aflați și că Fujitsu Stylistic S01 are un ecran special, cu un mecanism touch special, care minimizează șansele de a apăsa pe ceva din greșeală.

Fujitsu Stylistic S01

Senzația de utilizare e aproximativ o combinație între cea a unui ecran capacitiv și cea a unui ecran rezistiv. Precizia este punctul său forțe, dar trebuie să apăsați cu tărie pe butonul dorit. Handsetul rulează Android 4.0 ICS, iar telefonul vine cu tehnologii audio de ultima oară și cu anulare a zgomotului de fond, plus volum crescut pentru cei cu probleme de auz. Telefonul dispune de un procesor dual core de 1.4 GHz Snapdragon, ecran WVGA de 4 inch, o cameră de 8 megapixeli și o baterie de 1800 mAh.

Fujitsu Stylistic S01 in apa

Handsetul e branduit Orange, se pare, deci va ajunge și la noi prin același operator. Mai jos puteți vedea handsetul în acțiune chiar și scufundat într-un vas cu apă.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×