MWC 2013: Hands-on cu unul dintre cele mai rezistente smartphone-uri, construit de Caterpilar

2.806 ori
<b>MWC 2013: Hands-on cu unul dintre cele mai rezistente smartphone-uri, construit de Caterpilar</b>Cu siguranță numele producătorului CAT trebuie să aibă o notă familiară, indiferent că vorbim de produse de încălțăminte sau utilaje de sonstrucții. Da, aceasta este plaja largă de acțiune a CAT, care de cutând a decis să adopte cel mai...

Cu siguranță numele producătorului CAT trebuie să aibă o notă familiară, indiferent că vorbim de produse de încălțăminte sau utilaje de sonstrucții. Da, aceasta este plaja largă de acțiune a CAT, care de cutând a decis să adopte cel mai în vogă trend și să se aventureze pe piața terminalelor mobile. Oare va avea succes?

Fără a avea pretenții foarte mari în ce privește configurația hardware, CAT a fost prezent la MWC cu terminalul B15, orientat spre rezistență maximă la șocuri, apă, praf și orice alt dezastru care ar putea vătăma irecuperabil dispozitivul. Construcția, foarte robustă, amintește mai curând de un tanc și greutatea este pe măsură. Acesta este modelul pe care vreți să îl aveți mult timp, în caz de accese de furie. :)

MWC 2013: Hands-on cu unul dintre cele mai rezistente smartphone-uri construite de Caterpilar

Interiorul CAT B15 ascunde un procesor ARM Cortex A9, tactat la 1 Ghz și 512 MB RAM. Sigur, nu sunt specificații de vârf dar acest model nu a fost construit pentru performanță decât la capitolul rezistență. Interesant este că oferă Android Jelly Bean, ceea ce alți producători veterani în domeniu au uitat să introducă în cazul unor terminale. Smartphone-ul va costa undeva în jurul sumei de 300 de Euro, destul de bine pentru ce oferă:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×