MWC 2013 - Legitimația de presă, primul contact cu locația târgului de tehnologie, Barcelona la pas

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.766 ori
<b>MWC 2013 - Legitimația de presă, primul contact cu locația târgului de tehnologie, Barcelona la pas</b>Am citit un comentariu la articolul de ieri în care mi se spunea că ar fi mai ok să fiu centrat pe lansările de gadgets. Trebuie să atenționez că MWC 2013 începe pe 25 februarie și ține până pe 28 februarie. Aseară am aterizat la Barcelona pe...

Am citit un comentariu la articolul de ieri în care mi se spunea că ar fi mai ok să fiu centrat pe lansările de gadgets. Trebuie să atenționez că MWC 2013 începe pe 25 februarie și ține până pe 28 februarie. Aseară am aterizat la Barcelona pe la 19.30. Vă dați seama că m-am dus glonț către locația în care aveam cazarea.

Astăzi am mers să ridic badge-ul de presă. M-am mișcat repede și nu era aglomerație deloc pe la 10.00. Dintre editori tech de afară am remarcat pe @tnkgirl de la Engadget - senior editor pe partea de mobile. Nu se permite accesul în afară de Hala 1 de unde se ridică legitimația de presă. Mi s-a spus că abia de luni va fi deschis către presă. Apropo, se lucrează intens la amenajarea standurilor. Erau folii întinse pe jos, un adevărat șantier. Și afară se puneau diverse elemente de decor.

Samsung a amenajat deja un studio cu telefoanele și tabletele lor la ieșirea din stația de metrou Fira Grand Via

Samsung a amenajat deja un studio cu telefoanele și tabletele lor  la ieșirea din stația de metrou Fira Grand Via (cea mai apropiată de locația #mwc13). Cel mai mare banner este tot al lor, vis-a-vis de intrarea nordică. Mai era un truck personalizat al Microsoft, pe exterior erau diverse imagini cu telefoane ce rulează Windows Phone 8 de la HTC, Nokia, Huawei. Nu mai spun că metroul este plin cu reclamele sud-coreenilor (Note II și SGS III).

Cel mai mare banner este tot al lor, vis-a-vis de intrarea nordică

Impresionează organizarea MWC 2013. Sunt legături care duc exact la Europa Fira, nu ai cum să te rătăcești. Logistic par a fi pregătiți 100%, să vedem și în zilele următoare. Am impresia că este o invazie asiatică. Sunt mulți redactori/ editori din Japonia, China sau Coreea de Sud. Și din România cred că vor sosi cel puțin vreo 30 de persoane.

MWC 2013

Acum și câteva detalii legate de Barcelona. Este prima dată când am fost în oraș și reprezintă o noutate absolută. Partea istorică este destul de bine întreținută, sunt și multe zone mai moderne ce nu prea fac legătura cu trecutul orașului, dar reprezintă puncte de atracție. Cred că orașul se trezește la viață abia în perioada estivală. Mare parte din cafenele erau închise. Vremea se schimbă repede pe aici. De la o vreme închisă și cu precipitații sub formă de bobițe de zăpadă sau gheață/ măzăriche dis-de-dimineață în doar 2 - 3 ore s-a trecut pe o vreme de primăvară cu soare și chiar plăcut. Pe pagina de facebook a Mobilissimo veți găsi mai multe imagini, câteva panorame făcute dintr-o zonă mai înaltă.

Emil Dragota MWC 2013

Mâine va fi primul eveniment la Huawei. O să încerc a face live blogging de la fața locului. Nu pot să fiu sigur 100% pentru că depind de calitatea internetului pe care-l vor da ei. Și pe mobile am remarcat că ai ceva viteză la download, dar la upload este o limitare prea puternică. Reușești să citești mailurile, să vezi update-urile de pe twitter sau facebook, dar poți posta doar text - cel puțin în cazul meu.

MWC 2013 - Legitimația de presă, primul contact cu locația târgului de tehnologie, Barcelona la pas

Stați pe aproape,MWC 2013 stă să înceapă în adevăratul înțeles al cuvântului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×