O carcasă de iPad 5 ajunge pe web, oferă indicii cu privire la designul noii tablete

Autor:  | Publicat în:  Apple 935 ori
<b>O carcasă de iPad 5 ajunge pe web, oferă indicii cu privire la designul noii tablete</b>Dacă în ultima vreme am văzut scăpări de informații legate de iPad Mini 2 Retina, ei bine haideți să ne ocupăm puțin și de iPad 5. Producătorul de accesorii pentru terminalele Apple,&nbsp;MiniSuit, a pregătit deja o carcasă pentru iPad 5 și...

Dacă în ultima vreme am văzut scăpări de informații legate de iPad Mini 2 Retina, ei bine haideți să ne ocupăm puțin și de iPad 5. Producătorul de accesorii pentru terminalele Apple, MiniSuit, a pregătit deja o carcasă pentru iPad 5 și ea arată precum vedeți în imaginea de mai jos:

MiniSuit a început să posteze pe web imagini cu carcasa, indicând felul în care ar putea arăta nouă tableta de 9.7 inch. E drept că am văzut și carcase pentru iPhone-uri de 4.5 inch sau 4.6 inch create degeaba de producători chinezi, deci nu toate produsele de acest gen au și o concretizare clară. Din ce distingem din imagini avem de-a face cu un soi de iPad Mini mai mare, cu margini mai înguste și profil mai subțire.

Se zvonește că pe lângă designul mai subțire și marginea mai ingustra Apple ar fi mutat și microfonul în partea din spate. Carcasa de la Minisuit pentru iPad 5 găzduiește zona microfonului în mijlocului panoului din spate. Va fi interesant dacă întreaga linie de iPad-uri migrează către lookul lui iPad Mini, deci cu un pas mai aproape de un ecran edge to edge. Voi ce design preferați, cel nou sau cel vechi?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×