Nokia colaborează cu firma P2i pentru a crea telefoane rezistente la apă (Video)

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.487 ori
<b>Nokia colaborează cu firma P2i pentru a crea telefoane rezistente la apă (Video)</b>Dacă la capitolul camera și ecran Nokia a reușit să inoveze destul de mult cu ultimele terminale Lumia, la design și carcasa oricând poate apărea ceva nou. O privire asupra tuturor standurilor asiatice de la MWC ne arată că la mare căutare este...

Dacă la capitolul camera și ecran Nokia a reușit să inoveze destul de mult cu ultimele terminale Lumia, la design și carcasa oricând poate apărea ceva nou. O privire asupra tuturor standurilor asiatice de la MWC ne arată că la mare căutare este o carcasă rezistentă la apă. Ei bine, acum și Nokia adera la acest trend.

Compania P2i este foarte populară în acest domeniu, ea fiind cea care a realizat sistemul de protecție împotriva lichidelor, atât de lăudat pe telefonul Motorola Droid RAZR. Dacă îmi amintesc bine, e vorba despre un strat special, rezistent la lichide care acoperă componentele terminalului, tehnologie aplicată și la tableta Motorola Xoom 2.

Ei bine, acum se pare că Nokia ar colabora cu P2i și că producătorul finlandez va produce în curând un smartphone rezistent la apă și la contactul cu lichidele. Zvonurile afirmă că poate chiar modelul Nokia Lumia 1000 EOS, cel cu camera de 41 MP ar putea inaugura tehnologia. Aflați că și Huawei Ascend D2 are parte de stratul protector de la P2i. Rețineți că aici nu e vorba de aplicarea unui strat protector după producția telefonului, ci în timpul producției sale.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×