MWC 2013: Motorola RAZR HD hands on preview, ultimul mohican Înainte de X Phone (Video)

Autor:  | Publicat în:  MWC 1.490 ori
<b>MWC 2013: Motorola RAZR HD hands on preview, ultimul mohican Înainte de X Phone (Video)</b>Toată lumea așteaptă cu mare interes telefonul Motorola X Phone, produs după o colaborare foarte apropiată cu Google. Până la acel super telefon, noi am aruncat o privire asupra ultimului telefon pe care Motorola l-a lansat în 2012 și pe care nu...

Toată lumea așteaptă cu mare interes telefonul Motorola X Phone, produs după o colaborare foarte apropiată cu Google. Până la acel super telefon, noi am aruncat o privire asupra ultimului telefon pe care Motorola l-a lansat în 2012 și pe care nu am avut ocazia să îl primim la review. E vorba despre Motorola RAZR HD, pe care îl puteți admira mai jos.

Terminalul a debutat în luna septembrie a anului trecut și vine cu slot microSIM, același design consacrat al seriei RAZR din ultimii ani și rezistența la contactul cu lichidele. Device-ul măsoară 8.4 mm, deci e mai gros decât Droid RAZR, cu mai bine de 1 mm. Handsetul încorporează un display de 4.7 inch, un Super AMOLED cu rezoluție 720p și protecție Gorilla Glass. Acest telefon pune la bătaie 1 GB RAM, suportă conectivitate LTE, HSDPA și vine cu 16 GB memorie internă și slot microSD.

Motorola RAZR HD

Observați culorile vii ale ecranului și faptul că handsetul stă bine în mână, iar în spate se află o cameră de 8 megapixeli, din câte știm. Camera e capabilă de capatură video 1080p la 30 fps și e însoțită de o cameră frontală de 1.3 MP. Telefonul rulează Android 4.1 Jelly Bean, iar carcasa sa combină kevlarul cu metalul.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×