MWC 2014: LG G2 Mini hands on preview - experiența fluidă, păstrează multe din funcțiile lui LG G2

Autor:  | Publicat în:  LG 1.963 ori
<b>MWC 2014: LG G2 Mini hands on preview - experiența fluidă, păstrează multe din funcțiile lui LG G2</b>LG G2 Mini a fost anunțat înainte de MWC 2014, dar la showul din Barcelona el a sosit ca exponat la standul companiei sud coreene care îl produce. Trimisul nostru Zsolt Tamassy a fost la fața locului și a realizat un hands on cu acest terminal...

LG G2 Mini a fost anunțat înainte de MWC 2014, dar la showul din Barcelona el a sosit ca exponat la standul companiei sud coreene care îl produce. Trimisul nostru Zsolt Tamassy a fost la fața locului și a realizat un hands on cu acest terminal interesant.

în acest clip vedem funcțiile video ale acestui handset, printre care se numără și Q Slide, acea funcție de tip Pop Up Play, care face din fereastră de playback o mini fereastră plutitoare pe ecran. și aplicația Calendar și alte softuri pot avea parte de acest mod mini de funcționare. Vedem și funcția de telecomandă TV în zona de notificări și remarc că ecranul acestui device nu arată rău deloc.

MWC 2014: LG G2 Mini hands on preview - experiența fluidă, păstrează multe din funcțiile lui LG G2

LG G2 Mini este un smatphone cu ecran LCD de 4.7 inch, cu rezoluție de 540 x 960 pixeli, 1 GB RAM, 8 GB memorie internă, slot microSD și camera principală de 8 megapixeli. Avem parte și de o cameră frontală de 1.3 MP, iar handsetul va sosi cu 2 versiuni de procesor: Tegra 4i sau Snapdragon 400. El va ajunge în Europa în luna aprilie, dar va debuta inițial în Rusia în martie. Remarcati si prezenta butoanelor de volum si On/Off in spate ca la LG G2, dupa cum se vede si in fotografii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×