MWC 2015: Iată câteva mostre foto realizate cu Samsung Galaxy S6 şi părerea noastră preliminară despre cameră

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.509 ori
<b>MWC 2015: Iată câteva mostre foto realizate cu Samsung Galaxy S6 şi părerea noastră preliminară despre cameră</b>Spre deosebire de zvonurile care apăruseră &icirc;nainte de lansarea lui Galaxy S6, telefonul vine cu o cameră de 16 megapixeli şi nu 20 MP. Camera principală iese puţin &icirc;n relief, exact cum ne aşteptăm şi la standul Samsung de la MWC am...

Spre deosebire de zvonurile care apăruseră înainte de lansarea lui Galaxy S6, telefonul vine cu o cameră de 16 megapixeli şi nu 20 MP. Camera principală iese puţin în relief, exact cum ne aşteptăm şi la standul Samsung de la MWC am avut ocazia să realizăm câteva mostre foto şi să împărtăşim primele impresii legate de cameră.

Remarcăm în aceste cadre un nivel de detaliu foarte bun, culori realiste şi absolut nici o problemă cu expunerea, balansul de alb sau focalizarea. Puteţi da zoom de multe ori până să apară primele urme de zgomot. Aruncând o privire pe web găsim şi mai multe mostre foto şi video, cu menţiunea că stabilizarea optică a acestei camere este excepţională, iar culorile sunt în sfârşit ceva mai realiste şi nu suprasaturate, cum s-a mai întâmplat la unele flagshipuri în trecut.

Mostre foto Samsung Galaxy S6

Am remarcat şi că există persoane care au testat camera lui iPhone 6 în tandem cu cea a lui Galaxy S6 şi s-au plâns că albul lui iPhone este mai realist faţă de cel gălbui al lui Galaxy S6. Personal din aceste imagini pe care le-am realizat noi pot spune că albul arata destul de OK şi trebuie să ne amintim că deocamdată avem de-a face cu prototipuri şi nu cu modele Galaxy S6 gata de retail.

Mai multe mostre pe Forum!

Menţionăm şi că selfie-urile arata excelent, mai ales în comparaţie cu precedentele modele Galaxy S.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×