MWC 2015: LG Spirit hands-on - telefon midrange cu Lollipop şi replică de design a lui LG G3 (Video)

Autor:  | Publicat în:  LG 928 ori
<b>MWC 2015: LG Spirit hands-on - telefon midrange cu Lollipop şi replică de design a lui LG G3 (Video)</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;nainte să &icirc;nceapă MWC 2015, LG a vrut să se asigure că toţi ochii sunt aţintiţi asupra sa, anunţ&acirc;nd c&acirc;teva telefoane interesante. Printre ele se numără şi LG Spirit, care a primit un hands on...

Cu câteva zile înainte să înceapă MWC 2015, LG a vrut să se asigure că toţi ochii sunt aţintiţi asupra sa, anunţând câteva telefoane interesante. Printre ele se numără şi LG Spirit, care a primit un hands on Mobilissimo.ro la MWC 2015.

Terminalul adopta un ecran cu margini subţiri şi cu diagonală de 4.7 inch, iar rezoluţia sa este de 1280 x 720 pixeli. Terminalul are un procesor quad core de 1.2 GHz la interior în versiunea 3G sau 1.3 GHz în cea 4G LTE. Acest model vine cu o carcasă din plastic ce imită metalul, în stil LG G3 şi ca şi acel model are butoanele de volum şi power în spate.

LG Spirit din spate

La bord avem Android 5.0 Lollipop, cu cea mai nouă versiune de UI LG, iar printre dotări se număra o cameră de 5 MP în varianta 3G şi una de 8 MP în cea 4G. Camera frontală este una de 1 MP, iar handsetul măsoară 9.9 mm, deci nu este chiar subţire.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×