Samsung Galaxy X trăieşte! CEO-ul Samsung ne asigură că e mai mult decât un experiment

1.567 ori
<b>Samsung Galaxy X trăieşte! CEO-ul Samsung ne asigură că e mai mult decât un experiment</b>Odată pe săptămână mai apar informaţii despre un terminal pliabil, de obicei vreun Samsung Galaxy X, Surface Phone sau un proiect nou LG. La ultima verificare Samsung Galaxy X fusese amânat până în 2019, iar acum avem o menţiune a acestui device din parte

Odată pe săptămână mai apar informaţii despre un terminal pliabil, de obicei vreun Samsung Galaxy X, Surface Phone sau un proiect nou LG. La ultima verificare Samsung Galaxy X fusese amânat până în 2019, iar acum avem o menţiune a acestui device din partea CEO-ului Samsung Mobile, DJ Koh.

DJ Koh a fost amfitrionul evenimentului de lansare a lui Samsung Galaxy S9 de aseară şi evident a acordat şi câteva interviuri. Cu această ocazie am aflat că Galaxy X nu este doar un experiment, un "gimmick". Oficialul şi-a exprimat încrederea cu privire la proiect şi livrarea celei mai bune experienţe a utilizatorului în noua categorie de produs. Nu ştim încă şi când se lansează, iar Koh a refuzat să dea detalii despre telefon.

Samsung Galaxy X trăieşte! CEO-ul Samsung ne asigura că e mai mult decât un experiment

Măcar am aflat cu ocazia acestui interviu că difuzorul inteligent Samsung pe bază de Bixby va sosi în a doua parte a anului. Unul dintre zvonurile care s-au repetat cel mai des legat de aşa numitul Galaxy X e acela că va debuta doar într-o ediţie limitată la 100.000 de unităţi în Coreea de Sud. Dacă prinde local se lansează şi global, iar dacă nu, nu.

Am văzut că Microsoft a tot brevetat mecanisme rotative pentru o balama a telefonului sau pliabil Andromeda/Surface Phone. Samsung a fost mai rezervată la acest capitol, părând să prefere pliabilitatea panourilor viitoare POLED. Rămânem deocamdată la 2019 ca deadline.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×