MWC 2018: ZTE Blade V9 VITA prezentare hands-on: interpolare şi pachet low midrange de dotări (Video)

1.022 ori
<b>MWC 2018: ZTE Blade V9 VITA prezentare hands-on: interpolare şi pachet low midrange de dotări (Video)</b>ZTE a avut lansări chiar în ziua inaugurală de MWC 2018, aducând în prim plan modele Blade care s-au vândut binişor în restul lumii. Au ajuns acum şi în Europa şi dacă Blade V9 ne-a fermecat cu spatele lucios, hai să vedem ce are special şi ZTE Blade V9 V

ZTE a avut lansări chiar în ziua inaugurală de MWC 2018, aducând în prim plan modele Blade care s-au vândut binişor în restul lumii. Au ajuns acum şi în Europa şi dacă Blade V9 ne-a fermecat cu spatele lucios, hai să vedem ce are special şi ZTE Blade V9 VITA. Avem un video hands-on mai jos.

În primul rând acest model VITA este un terminal low midrange, cu dotări în stil Nokia 6 din 2017 sau un Motorola Moto G5S. Face un mic salt faţă de acele modele de la Snapdragon 430 la Snapdragon 435. Bateria de 3200 mAh sună bine la o diagonală de 5.5 inch. ZTE nu s-a ferit să treacă imediat la formatul de ecran 18:9, cu o rezoluţie HD pe acest panou.

Telefonul măsoară 7.6 mm în grosime şi e uşor de utilizat cu o singură mână. Vine pe negru, roz, albastru şi albastru închis. Avem şi scanner de amprente în spate şi jack audio, iar tot în spate găsim o cameră duală cu senzor de 13 MP şi 2 MP. Camera oferă suport pentru PDAF şi o captură low light îmbunătăţită. Camera frontală e capabilă de interpolare, realizând capturi de 8 MP cu un senzor de 5 MP.

Un telefon generic midrange, ce pare gândit să se bată cu un Nokia 6 mai mult decât cu un Nokia 6 (2018). Preţul acestui handset ar trebui să fie în jur de 200 de euro.

Prezentare ZTE Blade V9 VITA

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×