Vodafone se afla in tratative cu Apple pentru iPhone

1.396 ori
<b>Vodafone se afla in tratative cu Apple pentru iPhone</b>Conform Reuters, Vodafone poarta discutii cu Apple pentru o lansare a lui iPhone in Europa, incercand sa ajunga la o intelegere rezonabila in legatura cu tarifele si conditiile de distribuire a terminalului pe piata de pe "Batranul Continent". Apple a...

Conform Reuters, Vodafone poarta discutii cu Apple pentru o lansare a lui iPhone in Europa, incercand sa ajunga la o intelegere rezonabila in legatura cu tarifele si conditiile de distribuire a terminalului pe piata de pe "Batranul Continent".

Apple a cerut un numar de vanzari garantate de celebrul operator britanic, dar Vodafone nu si-a putut asuma un astfel de risc. De asemenea, conform site-ului revistei olandeze Bright, operatorul nu dorea ca Apple sa aiba controlul asupra pretului de vanzare a lui iPhone. Analistii din domeniu au mentionat numele "Vodafone" in predictiile facute in legatura cu operatorul european ce va "adopta" cel mai controversat telefon din istorie, iar Deutsche Telekom se numara de asemenea printre concurenti.

Bright afirma ca si Orange s-a inscris in aceasta competitie, cu scopul de a aduce terminalul celor de la Apple in Europa, cu mentiunea ca firma lui Steve Jobs are o preferinta pentru Vodafone. Terminalul se va pune in vanzare pe data de 29 iunie, in SUA, cu AT&T drept operator mobil exclusiv. Intre timp duelul autohton al operatorilor - Vodafone versus Orange, continua la nivel european si, desi in Romania, Orange poseda avantajul clientelei numeroase, operatorul britanic va avea un avantaj important daca isi va pune logoul pe iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×