Nani pentru Windows CE 6 de la Sophia Mobile

1.663 ori
<b>Nani pentru Windows CE 6 de la Sophia Mobile</b>Nu vedem foarte des pe piata un terminal superdotat, ruland sistemul de operare Windows CE 6, cu atat mai putin unul cu un nume atat de ciudat ca "NANI". Admirati noul-venit in imaginea urmatoare: Conform listei oficiale de specificatii tehnice, care...

Nu vedem foarte des pe piata un terminal superdotat, ruland sistemul de operare Windows CE 6, cu atat mai putin unul cu un nume atat de ciudat ca "NANI". Va prezentam terminalul intr-un articol anterior, drept rivalul cel mai de temut al lui iPhone. Iata-l in toata splendoarea:

Conform listei oficiale de specificatii tehnice, care tocmai a fost lansata, acest telefon PDA va include un procesor de 600MHz, un display de 4.3 inch, la o rezolutie de 800x400 pixeli si un puternic media player. Acesta va suporta fisiere media in format MPEG1,2,3,4, DivX, XviD, WMA, WAV si OGG, iar terminalului nani va include si o aplicatie destinata vizualizarii imaginilor. Evident, gadgetul va suporta conectivitateWiFi si USB, va include GPS si sloturi pentru extensie a memoriei.

Un astfel de superPDA va costa cel putin 400 de dolari, dar acestea sunt doar speculatii, in conditiile in care nu stim inca numele operatorului care va lua terminalul sub aripa sa protectoare. Sa fie oare nani un rival pe masura telefoanelor care domina piata thandseturilor inovatoare dotate cu touchscreen, iPhone si HTC Touch? Totul depinde de User Interface-ul sau si de feature-urile noi implementate, dar deja putem spune ca asistam la nasterea unui hit.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×