Rezolutia lui iPhone 4 amenintata de LG XOXO

Autor:  | Publicat în:  LG 1.257 ori
<b>Rezolutia lui iPhone 4 amenintata de LG XOXO</b>Pana acum Apple se lauda cu cea mai ridicata rezolutie de pe un telefon mobil (iPhone 4 - 960 x 640), dar iata ca au inceput sa apara si telefoane care concureaza cu tehnologia din Cupertino, fara a o depasi insa. LG a anuntat un handset cu o rezolutie...

Pana acum Apple se lauda cu cea mai ridicata rezolutie de pe un telefon mobil (iPhone 4 - 960 x 640), dar iata ca au inceput sa apara si telefoane care concureaza cu tehnologia din Cupertino, fara a o depasi insa. LG a anuntat un handset cu o rezolutie ridicata (1024 x 480), modelul LG XOXO, prezentat in imaginea de mai jos.

Terminalul, cunoscut si drept canU-T1200 foloseste un display LCD touch de 3.8 inchi cu rezolutie HXGA (1024 x 480 pixeli). In ciuda rezolutiei ridicate, densitatea pixelilor nu se compara cu cea de pe iPhone 4 (298 pixeli per inch pentru LG XOXO, versus 326 PPI pe noul iPhone). Iata si restul specificatiilor lui XOXO:

  • Camera: 5MP, autofocus, blitz, captura video 720p HD
  • Conectivitate: WiFi
  • Alte functii: suport DivX, browser web full HTML

Pretul acestui telefon, vandut deocamdat doar in Coreea este de aproximativ 450 de euro. Ne miram cum de nu s-a gandit niciun operator sa asocieze numele telefonului cu faimosul serial Gossip Girl (cine il urmareste stie la ce ne referim).

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×