Rezolutia lui iPhone 4 amenintata de LG XOXO

Autor:  | Publicat în:  LG 1.267 ori
<b>Rezolutia lui iPhone 4 amenintata de LG XOXO</b>Pana acum Apple se lauda cu cea mai ridicata rezolutie de pe un telefon mobil (iPhone 4 - 960 x 640), dar iata ca au inceput sa apara si telefoane care concureaza cu tehnologia din Cupertino, fara a o depasi insa. LG a anuntat un handset cu o rezolutie...

Pana acum Apple se lauda cu cea mai ridicata rezolutie de pe un telefon mobil (iPhone 4 - 960 x 640), dar iata ca au inceput sa apara si telefoane care concureaza cu tehnologia din Cupertino, fara a o depasi insa. LG a anuntat un handset cu o rezolutie ridicata (1024 x 480), modelul LG XOXO, prezentat in imaginea de mai jos.

Terminalul, cunoscut si drept canU-T1200 foloseste un display LCD touch de 3.8 inchi cu rezolutie HXGA (1024 x 480 pixeli). In ciuda rezolutiei ridicate, densitatea pixelilor nu se compara cu cea de pe iPhone 4 (298 pixeli per inch pentru LG XOXO, versus 326 PPI pe noul iPhone). Iata si restul specificatiilor lui XOXO:

  • Camera: 5MP, autofocus, blitz, captura video 720p HD
  • Conectivitate: WiFi
  • Alte functii: suport DivX, browser web full HTML

Pretul acestui telefon, vandut deocamdat doar in Coreea este de aproximativ 450 de euro. Ne miram cum de nu s-a gandit niciun operator sa asocieze numele telefonului cu faimosul serial Gossip Girl (cine il urmareste stie la ce ne referim).

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×