NEC prezintă 3 telefoane noi cu LTE și Android 4.0; Unul dintre ele arată ca Sony Tablet P... Întors pe dos

1.098 ori
<b>NEC prezintă 3 telefoane noi cu LTE și Android 4.0; Unul dintre ele arată ca Sony Tablet P... Întors pe dos</b>NEC nu este un nume pe care de obicei îl asociem cu telefoanele mobile, deși trebuie să aflați că firma asiatică are și astfel de device-uri în portofoliu. Handseturile care ies în evidență sunt cele din seria MEDIAS, care la un moment dat a...

NEC nu este un nume pe care de obicei îl asociem cu telefoanele mobile, deși trebuie să aflați că firma asiatică are și astfel de device-uri în portofoliu. Handseturile care ies în evidență sunt cele din seria MEDIAS, care la un moment dat a deținut și recordul global la grosime. Astăzi NEC a prezentat 3 noi telefoane mobile cu Android 4.0 și conectivitate LTE.

Printre acestea se numără și un handset cu design inedit, care amintește ușor de Sony Tablet P, doar că... întors pe dos. Trio-ul va fi adus și la Barcelona săptămâna viitoare, în cadrul Mobile World Congress și noi vom fi acolo pentur a relata. De la stânga la dreapta în imaginea de mai sus, avem de-a face cu un telefon catalogat drept "cel mai bun device pentru utilizarea în cloud", un terminal dual display cu ecranele pe partea exterioară și nu interioară ca la Sony Tablet P. Odată desfăcut handsetul oferă un spațiu mai mare de input, folosind ambele ecrane ca un singur touchscreen.

Acest model NEC vine și cu o baterie de mari dimensiuni, pentru a alimenta cele două display-uri. Al doilea telefon din fotografie este unul cu ecran de mari dimensiuni, vine cu un ecran cu rezoluție înaltă și o margine ultrasubtire. Observați cât de bine arată noul Android pe acest NEC, iar în cele din urmă vedem și un al treilea model, un soi de fashion phone, cu o cameră cu activare rapidă, rezistentă la apă și funcții care i se pot adăuga prin intermediul unui accesoriu special "jacket" conectat la terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×