Review baterii externe Anker Astro Slim 2 și Astro 3 de la EasyCharge.ro + Concurs: puteți câștiga bateriile! (Video)

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 5.549 ori
<b>Review baterii externe Anker Astro Slim 2 și Astro 3 de la EasyCharge.ro + Concurs: puteți câștiga bateriile! (Video)</b>La Mobilissimo.ro mai facem din când în când și review-uri pentru accesorii de telefoane și tablete, cum e cazul bateriilor externe de mai jos. E vorba aici despre 2 baterii externe Anker, o marcă americană și aflați că aceste două modele pot...

La Mobilissimo.ro mai facem din când în când și review-uri pentru accesorii de telefoane și tablete, cum e cazul bateriilor externe de mai jos. E vorba aici despre 2 baterii externe Anker, o marcă americană și aflați că aceste două modele pot fi ale voastre, în urma unui concurs detaliat mai jos. Bateriile ne-au fost oferite de către EasyCharge.ro.

Anker e o companie înființată de angajați Google, ceea ce îi conferă un pedigree foarte bun. Prima unitate este Anker Astro Slim 2 de 4500 mAh și 3.7 V, care costă 155 lei și măsoară 10 mm în grosime. Ea vine cu aderența bună, intrare de 5 V și 1 A și două ieșiri de 5 V și 1 A. Bateria se încarcă în 4-5 ore și cântărește 113 grame.

Anker Astro Slim 2

Ea integrează un indicator LED arătos și oferă 2-3 încărcări complete pentru mobil. Am testat bateria cu un model Windows Phone și cu un iPhone 5, plus un iPhone 3GS, după cum se vede în video review. Bateria e construită cu celule de grad A și microcipuri premium. La pachet primim și un adaptor microUSB - mini USB.

Anker Astro 3 de 12.000 mAh

Cealaltă baterie este o unitate Astro 3 de 12.000 mAh (a 2-a gen.), care costă 330 de lei și încarcă de 6-7 ori un smartphone. Această baterie masivă vine la pachet cu o husă și un adaptor pentru modelele iPhone și iPad mai vechi. Astro 3 oferă 3 porturi de încărcare de 5 V și 1 A și o intrare de 5 V și 1.5 A.

Anker Astro 3 de 12.000 mAh

Bateria măsoară 2.6 cm și cântărește 300 de grame, iar pentru a o porni trebuie doar să o scuturați. Eficiența sa energetică este cu 10% mai mare decât toți rivalii săi. Avem la dispoziție aici și un display Smart LED cu 10 LED-uri și un finisaj mat care se simte plăcut la atingere. Bateria se va încărca la nivel maxim în 8 ore și trebuie să aflați că ambele baterii suportă atât telefoane Android și Windows Phone, cât și iPhone-uri, iar Anker Astro 3 încarcă și iPad-uri și tablete Galaxy Tab, spre exemplu.

Review baterii externe Anker Astro Slim 2 și Astro 3 de la EasyCharge.ro + Concurs: puteți câștiga bateriile! (Video)

Prima baterie primește nota 9 iar a doua nota 10, iar ambele pot fi ale voastre la concurs. Produsele sunt oferite de către EasyCharge.ro.

​Iată regulamentul concursului:

Concursul este simplu! Trebuie să faceți dovada prin screenshot că ați dat like paginilor Facebook Mobilissimo.ro și EasyCharge.ro, bineînțeles plasați un comentariu mai jos legat de baterii și de ce aveți nevoie de un astfel de accesoriu și dați share la articol pe contul de Facebook. Practic e vorba de 4 screenshot-uri: cele 2 Like-uri, Share și Comment. Trimiteți capturile de ecran la adresa de mail concurs(a)mobilissimo.ro, împreună cu numele real, adresa și număr de telefon pentru cazul în care câștigați și treceți ca subiect în mail: "Concurs EasyCharge.ro, Baterii Anker".

Extragerea câștigătorilor va avea loc pe data de 28 octombrie la ora 21. înscrierile se pot face până inclusiv 28 octombrie ora 20! Vor exista 2 câștigători de data acesta. Primul extras va câștiga bateria Anker Astro 3 de 12.000 mAh, iar cel de-al doilea, Anker Astro 2, de 4.500 mAh. Baftă!

UPDATE: Cei doi fericiți câștigători ai bateriilor Anker, sunt în ordine: Peia Mircea și Bobe Ionut Gabriel! Felicitări! (puteți urmări extragerea aici)

Review baterii externe Anker Astro Slim 2 și Astro 3
 

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×