Nexus 6 ar putea fi branduit de diferiți operatori globali

Autor:  | Publicat în:  Motorola 599 ori
<b>Nexus 6 ar putea fi branduit de diferiți operatori globali</b>După întreaga discuție legată de logo-urile de pe spatele lui Nexus 6, cu unul plasat vertical și unul orizontal, se pare că telefonul se pregătește să primească încă un logo. E vorba despre cel al unui operator, iar handsetul produs de...

După întreaga discuție legată de logo-urile de pe spatele lui Nexus 6, cu unul plasat vertical și unul orizontal, se pare că telefonul se pregătește să primească încă un logo. E vorba despre cel al unui operator, iar handsetul produs de Motorola a fost deja confirmat pentru sosirea în rețeaua AT&T.

Acest device cu ecran de 6 inch va fi vândut de operatorul american și branduit de acesta, după cum se vede din imaginea de mai sus. Vestea e una bună dintr-un punct de vedere, adoptarea de către operatori însemnând și oferte mai accesibile și prețuri mai mici, evident cu abonamente asociate. Nu e chiar prima oară când un Nexus e branduit de un operator, Galaxy Nexus trecând prin asta cu Sprint și Verizon, dar ultimele 2 generații produse de LG Nexus au scăpat de aceste marcaje.

Dacă AT&T va putea face acest lucru, să nu vă mirați dacă și Vodafone, Orange sau Telekom vor încerca același lucru. Având în vedere că Google a ales la acest Nexus o vânzare pe cât mai multe canale comerciale posibil, colaborarea cu operatorii pare următorul pas logic. Imaginați-vă dacă telefonul avea și procesor Intel la interior, câte logo-uri ar fi avut pe spate, deoarece Intel tine mereu morțiș să pună logo-ul "Intel inside" oriunde poate.

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×