Nexus 6 ar putea fi branduit de diferiți operatori globali

Autor:  | Publicat în:  Motorola 617 ori
<b>Nexus 6 ar putea fi branduit de diferiți operatori globali</b>După întreaga discuție legată de logo-urile de pe spatele lui Nexus 6, cu unul plasat vertical și unul orizontal, se pare că telefonul se pregătește să primească încă un logo. E vorba despre cel al unui operator, iar handsetul produs de...

După întreaga discuție legată de logo-urile de pe spatele lui Nexus 6, cu unul plasat vertical și unul orizontal, se pare că telefonul se pregătește să primească încă un logo. E vorba despre cel al unui operator, iar handsetul produs de Motorola a fost deja confirmat pentru sosirea în rețeaua AT&T.

Acest device cu ecran de 6 inch va fi vândut de operatorul american și branduit de acesta, după cum se vede din imaginea de mai sus. Vestea e una bună dintr-un punct de vedere, adoptarea de către operatori însemnând și oferte mai accesibile și prețuri mai mici, evident cu abonamente asociate. Nu e chiar prima oară când un Nexus e branduit de un operator, Galaxy Nexus trecând prin asta cu Sprint și Verizon, dar ultimele 2 generații produse de LG Nexus au scăpat de aceste marcaje.

Dacă AT&T va putea face acest lucru, să nu vă mirați dacă și Vodafone, Orange sau Telekom vor încerca același lucru. Având în vedere că Google a ales la acest Nexus o vânzare pe cât mai multe canale comerciale posibil, colaborarea cu operatorii pare următorul pas logic. Imaginați-vă dacă telefonul avea și procesor Intel la interior, câte logo-uri ar fi avut pe spate, deoarece Intel tine mereu morțiș să pună logo-ul "Intel inside" oriunde poate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×