Nexus 7 (2013) primește În aceste momente actualizarea la Android 5.0 Lollipop

1.219 ori
<b>Nexus 7 (2013) primește În aceste momente actualizarea la Android 5.0 Lollipop</b>După ce în cursul săptămânii trecute, o serie de terminale au început să primească update-ul la Android 5.0 Lollipop, iată că începând de astăzi și tableta Nexus 7 din 2013 beneficiază de această actualizare, informație despre care aflăm...

După ce în cursul săptămânii trecute, o serie de terminale au început să primească update-ul la Android 5.0 Lollipop, iată că începând de astăzi și tableta Nexus 7 din 2013 beneficiază de această actualizare, informație despre care aflăm prin intermediul cititorului nostru Toni Vasile, căruia îi mulțumim pe această cale.

Din câte putem remarca în imaginea primită, update-ul în cauză va ocupa aproximativ 500 Mb pe tableta Nexus 7 (2013). Printre noile funcții aduse de acest update, se numără printre altele și un nou sistem de notificări ce pot fi vizualizate din ecranul de unlock.

De asemenea, noua versiune Android sosește acum și cu un upgrade la capitolul interfață, iconițele adoptând acum stilul Material Design. Rămâne de văzut care va fi următorul device care va beneficia de Android 5.0 Lollipop, și cât de repede va sosi pe terminalele noastre. Voi pentru ce device așteptați update-ul?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×