Noul cip Samsung de 64 GB, inclus in iPhone 4G?

2.076 ori
<b>Noul cip Samsung de 64 GB, inclus in iPhone 4G?</b>Samsung tocmai a anuntat un nou cip moviNAND de 64 GB, care ar putea fi folosit pe urmatoarea generatie de iPhone, pentru o capacitate crescuta a memoriei. &nbsp; &nbsp; Noul chip masoara 1.4 mm in inaltime si este alcatuit din 16 chipuri MLC NAND de 32...

Samsung tocmai a anuntat un nou cip moviNAND de 64 GB, care ar putea fi folosit pe urmatoarea generatie de iPhone, pentru o capacitate crescuta a memoriei.

Noul chip masoara 1.4 mm in inaltime si este alcatuit din 16 chipuri MLC NAND de 32 GB, masurand 30 nm, plus un controller. Prin intermediul acestei noi solutii, tipul specific de memorie al celor de la Samsung, moviNAND este acum disponibil in variante de 64, 32, 16, 8 sau 4 GB.

Va reamintim ca Apple a dublat capacitatea de stocare a modelelor iPhone cu fiecare noua versiune lansata in vara ultimilor ani, astfel ca iPhone 4G va beneficia cel mai probabil de o memorie de 64 GB. Si Toshiba a anuntat o noua memorie flash NAND de 64 GB, deci Apple are de unde alege pentru noul sau terminal.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×