HTC raspunde oficial procesului intentat de Apple

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.071 ori
<b>HTC raspunde oficial procesului intentat de Apple</b>Dupa ce aflam ca Nokia si Apple se vor judeca de abia prin 2012, pentru patentele pe care le disputa, iata ca procesul intentat de Apple celor de la HTC revine in atentia noastra. De aceasta data aflam ca HTC a raspuns oficial acuzatiilor Apple, intr-un...

Dupa ce aflam ca Nokia si Apple se vor judeca de abia prin 2012, pentru patentele pe care le disputa, iata ca procesul intentat de Apple celor de la HTC revine in atentia noastra. De aceasta data aflam ca HTC a raspuns oficial acuzatiilor Apple, intr-un mod destul de bizar, facand o lista cu toate realizarile lor din ultimii ani si toate inovatiile aduse in domeniu.

Mai important de mentionat ar fi faptul ca firma taiwaneza a declarat ca doreste sa lupte impotriva acuzatiilor companiei din Cupertino. Fondata in 1997, compania HTC i-a instiintat pe cei de la Apple ca este dedicata total inovatiilor din domeniul telefoniei mobile, dar si ca tine foarte mult la protejarea proprietatii intelectuale, respectand brandurile inovatoare si tehnologiile lor.

Raspunsul a venit de la Peter Chou, CEO HTC, care a mentionat si primul smartphone produs de companie, modelul O2 XDA, proiectat in 1999. Acesta a fost primul smartphone cu touchscreen color de 3.5 inchi, lansat in 2002 si folosit drept inspiratie pentru urmatoarele modele. HTC mai mentioneaza si numeroasele premii primite de-a lungul anilor, dar si o lista de premiere pe care le-a realizat:

- Primul PDA Windows (1998)
- Primul telefon Windows (iunie 2002)
- Primul smartphone 3G CDMA EVDO (octombrie 2005)
- Primul smartphone care foloseste controlul bazat pe gesturi (iunie 2007)
- Primul smartphone Google Android (octombrie 2008)
- Primul smartphone 4G WiMAX (noiembrie 2009)

Printre inovatii trebuie sa includem si interfata HTC Sense, iar lista poate continua, dar suntem curiosi mai degraba in legatura cu replica celor de la Apple, in urma acestei "declaratii de razboi" venita din partea companiei taiwaneze.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×