Nexus Prime apare În prima imagine live, confirma ecranul 720p!

Autor:  | Publicat în:  Google 1.492 ori
<b>Nexus Prime apare În prima imagine live, confirma ecranul 720p!</b>într-o zi dedicată noului iPhone are și Google un cuvânt de spus, dar nu oficial, ci printr-o scăpare a telefonului Nexus Prime. Acesta este un smartphone produs de Samsung, primul care va rula Android Ice Cream Sandwich și subiect de zvonuri în...

într-o zi dedicată noului iPhone are și Google un cuvânt de spus, dar nu oficial, ci printr-o scăpare a telefonului Nexus Prime. Acesta este un smartphone produs de Samsung, primul care va rula Android Ice Cream Sandwich și subiect de zvonuri în ultimele luni. Acum avem în sfârșit și o imagine cu acest terminal, pe care îl vedeți mai jos.

Cei de la GSMArena au obținut fotografia prin mijloace mai mult sau mai puțin ortodoxe și aici putem admira ecranul 720p HD al lui Samsung Nexus Prime. Mai observăm și că smarpthone-ului îi lipsesc butoanele fizice, el sosind cu butoane virtuale în stilul celor din Honeycomb. Acesta va fi unul dintre primele telefoane cu rezoluție 1280 x 720 a ecranului, o performanță impresionantă pentru orice terminal mobil, dar aici rămâne de văzut și care va fi densitatea pixelilor.

Din păcate nu avem și imagini mai clare cu tot corpul terminalului, dar se poate observa cu puțină atenție o margine metalică a acestui handset. Partea frontală pare fabricată din sticlă ultraezistenta, dar nu ne putem pronunța încă dacă ecranul va fi curbat ca la Nexus S sau nu. Pe final nu pot decât să mă întreb ce nevoie mai avem de marginea din partea inferioară a telefonului.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×