S-a amanat lansarea lui Samsung Nexus Prime! Sa fie vina scaparii publicate de noi sau a tristului eveniment Apple?

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.993 ori
<b>S-a amanat lansarea lui Samsung Nexus Prime! Sa fie vina scaparii publicate de noi sau a tristului eveniment Apple?</b>Lucrurile s-au mai complicat cu scaparea de azi lui Nexus Prime, astfel ca am fost nevoiti sa stergem articolul, la cererea sursei. In plus, am aflat ca evenimentul Google - Samsung de marti a fost amanat, din motive inca neclare. Speram ca nu am tulburat...

Lucrurile s-au mai complicat cu scaparea de azi lui Nexus Prime, astfel ca am fost nevoiti sa stergem articolul, la cererea sursei. In plus, am aflat ca evenimentul Google - Samsung de marti a fost amanat, din motive inca neclare.

Speram ca nu am tulburat apele atat de mult incat sa fi avut o parte de vina pentru amanare. Totusi, mai probabil este ca Samsung si Google sa fi luat decizia de a amana lansarea pentru a oferi un tribut pentru Steve Jobs, care va fi inmormantat chiar in ziua in care ar fi trebuit sa aiba loc debutul lui Android Ice Cream Sandwich si Nexus Prime.

Ramanem cu imaginile scapate azi cu Prime proaspete in minte si cu potentialul urias al unui terminal atractiv. Tot respectul pentru Samsung si Google, care au preferat sa il lase pe Jobs sa isi gaseasca odihna si sa nu ii umbreasca perioada de tristete pe care i-o dedica intreaga lume cu un nou telefon rival.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×