Nexus Prime primește un ecran cu diagonală mare special pentru butoanele stil Honeycomb din ICS

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.773 ori
<b>Nexus Prime primește un ecran cu diagonală mare special pentru butoanele stil Honeycomb din ICS</b>Samsung Nexus Prime a tot fost un nume vehiculat pe Mobilissimo.ro în ultima vreme, după scăparea faimoasă de imagini și video de săptămâna trecută. Acum a venit și momentul explicațiilor, cum ar fi spre exemplu motivul pentru care ecranul...

Samsung Nexus Prime a tot fost un nume vehiculat pe Mobilissimo.ro în ultima vreme, după scăparea faimoasă de imagini și video de săptămâna trecută. Acum a venit și momentul explicațiilor, cum ar fi spre exemplu motivul pentru care ecranul acestui device curbat este atât de mare în diagonală.

HTC are deja în portofoliu 3 giganți cu ecran de 4.7 inchi, astfel că începem să ne obișnuim cu ideea unor giga smartphone-uri. Samsung Nexus Prime vine cu un ecran de 4.65 inchi, cu rezoluție de 1280 x 720 pixeli, iar utilizatorul reddit thantik a realizat o schemă a acestui device, pentru a se dumiri cu privire la designul său și utilitatea sa.

Astfel, față de majoritatea telefoanelor high end cu ecrane de 4.3 inchi, acest model adăugă încă 0.35 inchi cu un scop anume: integrarea butoanelor virtuale din Android. Este vorba despre aceleași butoane din Honeycomb, care vor fi folosite și în Android Ice Creăm Sandwich (ICS) pentru controlul telefonului (Home, Back, Menu). Cât de comode vor fi acestea rămâne de văzut, dar deocamdată lucrurile arată foarte bine, mai ales dacă ne luăm după clipul de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×