Mai mare decat un Droid: tabletul Motorola MZ600 confirmat neoficial

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.093 ori
<b>Mai mare decat un Droid: tabletul Motorola MZ600 confirmat neoficial</b>Era de asteptat ca debutului lui Samsung Galaxy Tab sa ii urmeze replici din partea marilor producatori de terminale mobile. Astfel, aflam ca Motorola pregateste un tablet, modelul MZ600, descoperit recent in inventarul electronic al operatorului american...

Era de asteptat ca debutului lui Samsung Galaxy Tab sa ii urmeze replici din partea marilor producatori de terminale mobile. Astfel, aflam ca Motorola pregateste un tablet, modelul MZ600, descoperit recent in inventarul electronic al operatorului american Verizon Wireless, ceea ce echivaleaza cu o confirmare neoficiala.

Din pacate nu stim inca ce design va adopta terminalul, dar aflam ca el va rula Android 3.0 si va adopta platforma NVIDIA Tegra 2. Aparent, produsul va debuta in octombrie, desi nu putem garanta ca noua varianta de Android va fi gata pana atunci. Scopul celor de la Moto si Verizon este sa ofere publicului o alternativa la iPad in perioada sarbatorilor de iarna.

Speculatiile afirma ca tabletul ar putea suporta si functii de televiziune mobila, bazate pe serviciul oferit de operatorul Verizon Wireless. In ce priveste brandingul, e posibil ca si acest produs Moto sa poarta numele de Droid, eventual DroidPad sau DroidTab.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×