Xiaomi Mi Mix 3 este egal cu Galaxy Note 9 în DxOMark, primeşte 103 puncte; Stă foarte bine la fotografiere

1.448 ori
<b>Xiaomi Mi Mix 3 este egal cu Galaxy Note 9 în DxOMark, primeşte 103 puncte; Stă foarte  bine la fotografiere</b>După cum vă informam chiar ieri în cadrul articolului despre lansarea lui Xiaomi Mi Mix 3, acest telefon a primit și testul din partea experților de la DxOMark. Astăzi intrăm mai mult în subiect și vă prezentăm și câteva mostre foto realizate

În ultimele 24 de ore Xiaomi şi-a lansat în sfârşit modelul Mi Mix 3, care vine cu mecanism slider şi screen to body ratio impresionant. Are şi o cameră duală în spate care la prima vedere nu pare să aducă ceva deosebit, până vedem rezultatele obţinute în DxOMark.

Xiaomi Mi Mix 3

Trebuie spus totuşi că mă aşteptam să performeze oarecum, pentru că şi Mi Mix 2S a stat bine în DxOMark, fiind peste OnePlus 6 spre exemplu. Noul venit oferă o cameră duală cu senzori de 12 MP + 12 MP, cu pixeli de 1.4 microni şi deschidere F/1.8. Avem obiectiv wide angle şi un obiectiv tele cu zoom optic 2X. Primim şi stabilizare optică, Dual Pixel Autofocus şi evident Bokeh.

Xiaomi Mi Mix 3

Pentru selfie avem o cameră principală de 24 MP şi una secundară de 2 MP. Revenind la testul DxOMark, francezii au apreciat la acest telefon nuanţele de verde de la exterior, saturarea reuşită la interior, dar şi bliţul LED puternic. Şi asta fără să albească prea mult imaginea sau să o albăstrească. Ce e bizar totuşi e că avem efect de ochi roşii în multe portrete, un neajuns al unor vremuri apuse aş fi spus.

Xiaomi Mi Mix 3

Autofocalizarea a fost foarte rapidă, ba chiar "excepţională" conform testelor din laborator. Stă bine şi la nivel de zgomot, dynamic range, textură şi nici stabilizarea nu e rea. Scenele cu contrast ridicat au adus ceva extra zgomot, Bokeh-ul nu e constant, iar la filmare se văd paşii de reglare a expunerii uneori. La Foto acest telefon primeşte nota 108, una dintre cele mai mari de la DxOMark, iar la video 93. Aici a pierdut la textură şi zgomot.

Cu un scor fnal de 103 puncte, Xiaomi Mi Mix 3 îi este egal lui Samsung Galaxy Note 9, e peste Google Pixel 2 şi Huawei P20. Mai multe detalii aveți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×