Nikola Tesla, celebrul inventator al secolului 20, a prezis apariția smartphone-urilor în 1926

2.319 ori
<b>Nikola Tesla, celebrul inventator al secolului 20, a prezis apariția smartphone-urilor în 1926</b>Născut la data de 10 iulie, 1856, Nikola Tesla, a fost unul dintre cei mai mari inventatori ai secolului 20, personalitate din istorie ce a pus bazele curentului alternativ. Pe l&acirc;ngă numeroasele invenții descoperite, Tesla a fost și cel care...

Născut la data de 10 iulie, 1856, Nikola Tesla, a fost unul dintre cei mai mari inventatori ai secolului 20, personalitate din istorie ce a pus bazele curentului alternativ. Pe lângă numeroasele invenții descoperite, Tesla a fost și cel care în anul 1926 a prezis apariția device-urilor de tip smartphone.

Acesta declara în cadrul unui interviu faptul că în viitor, populația va deține telefoane atât de compacte încât urmau să încapă chiar și în buzunarul unei geci. De asemenea, Telsa spunea că aceste telefoane urmau să fie atât de inteligente încât să ne permită conversația video cu persoanele aflate la mii de km distanță, lucruri ce iată s-au înfăptuit.

La ora actuală prin intermediul unui device mobil putem realiza apeluri vocale, dar și video indiferent de distanța la care ne aflăm unul față de celălalt, funcții care nu lipsesc de pe smartphone-urile actuale.

De asemenea, Tesla a prezis și un lucru pe dinafara subiectului tehnologie, și anume faptul că bărbații vor ajunge inferiori femeilor într-un viitor apropiat. Nu putem să nu ne întrebăm cum ar fi arătat astăzi un smartphone, dacă în 1926 se reușea dezvoltarea unui device pe baza prezicerilor lui Tesla.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×