Un misterios telefon Motorola ajunge la FCC, ar putea fi un nou flagship Quad HD

868 ori
<b>Un misterios telefon Motorola ajunge la FCC, ar putea fi un nou flagship Quad HD</b>Un misterios telefon Motorola şi-a făcut apariţia la FCC &icirc;n această săptăm&acirc;nă, cu ID-ul IHDT56UC2. Ne interesează mai degrabă implicaţiile pe care le are acest device, av&acirc;nd &icirc;n vedere că ar putea fi următorul flagship...

Un misterios telefon Motorola şi-a făcut apariţia la FCC în această săptămână, cu ID-ul IHDT56UC2. Ne interesează mai degrabă implicaţiile pe care le are acest device, având în vedere că ar putea fi următorul flagship Motorola.

Scăpările de până acum arată că avem de-a face cu un model puţin mai mare decât un Droid Turbo şi care vine cu suport pentru toate benzile LTE, poate în afară de cea Verizon. Există printre dotări şi suport WiFi 802.11ac MIMO, LTE Advanced şi suport pentru Motorola Turbo Charger. E foarte posibil ca acesta să fie acel model Quad HD  cu diagonală de 5.5 inch, de care am auzit vorbindu-se în ultimele zile.

Un misterios telefon Motorola ajunge la FCC, ar putea fi un nou flagship Quad HD

Un benchmark prin care ar fi trecut acest handset menţionase numele de cod Kinzie, iar revenind la documentele FCC, ele menţionează o lăţime de 75.3 mm şi o lungime de 153.6 mm, plus o lungime diagonală de 161.8 mm. Ca o comparaţie, Droid Turbo măsura 73.33 mm în lăţime, 143.49 mm în lungime şi avea o lungime diagonală de 154.49 mm. Reţineţi că e vorba de întreaga lungime diagonală a handsetului aici, nu de diagonala ecranului.

De vreme ce Qualcomm a introdus agregarea operatorilor prin tehnologie LTE-A în cadrul seriei Snapdragon 800, e posibil ca acest model să aibă un CPU Snapdragon 808 sau 810. Din aceleaşi documente FCC aflăm că există aici şi suport pentru Qualcomm Quick Charge 2.0, iar cei de la FCC ar fi realizat testele folosind 3 încărcătoare separate.

Încă nu e clar cu ce fel de "monstru" avem de-a face aici şi suntem curioşi şi cu ce cameră şi ce design personalizabil vine el.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×