Spy Shop Black Friday 2017

Nissan avertizeaza ca telefoanele celulare din SUA pot dezactiva cheile de la masina

Autor:  | Publicat în:  Inedit 1.403 ori
<b>Nissan avertizeaza ca telefoanele celulare din SUA pot dezactiva cheile de la masina</b>Nissan are o avertizare pentru clientii sai: plasarea cheilor electronice prea aproape de telefonul celular va poate bloca accesul in masina! Producatorul auto roaga clientii sai care conduc noile modele ale celor doua sedan-uri fanion ale sale sa-si tina...

Nissan are o avertizare pentru clientii sai: plasarea cheilor electronice prea aproape de telefonul celular va poate bloca accesul in masina!

Producatorul auto roaga clientii sai care conduc noile modele ale celor doua sedan-uri fanion ale sale sa-si tina cheile de la masina la cel putin 30 de cm departare de telefoanele mobile pentru a evita dezactivarea "cheilor inteligente".

Telefoanele celulare tinute langa cheile de la Nissan – dispozitive wireless concepute pentru a permite soferilor sa intre in masina si sa o porneasca prin apasarea unui buton – pot sterge codul electronic al cheilor, facandu-le inutilizabile la deblocarea sau pornirea masinilor.

Problema a aparut la sedanurile Nissan Altima 2007 si Infiniti G35 – doua dintre modele cele mai vandute, a declarat joi (24 mai) compania.

"Am descoperit ca atunci cand I-Key intra in contact cu un telefon, apelurile initiate sau receptionate pot altera codul electronic din interiorul I-Key", a declarat purtatorul de cuvant al Nissan, Kyle Bazemore.

"Masina nu va porni iar I-Key nu va putea fi reprogramata", a adaugat acesta.

Problema a aparut pentru un "procent foarte mic" din masinile vandute, a declarate Bazemore. El a spus si ca noua versiune a I-Key va fi disponibila in aceasta toamna.

Bazemore a declarat ca actualii proprietari au fost informati prin posta despre potentiala problema si acestia pot obtine noile chei de la dealeri, daca vor avea aceasta problema.

▶▶▶ Sony Xperia XZ1 la 2.591 lei ◀◀◀
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×