Noi brevete Samsung fac referire la un Galaxy X pliabil cu diferite nivele de presiune, dar şi un posibil Gear S4

603 ori
<b>Noi brevete Samsung fac referire la un Galaxy X pliabil cu diferite nivele de presiune, dar şi un posibil Gear S4</b>Noul an în care am intrat de doar câteva zile este așteptat să ne aducă și dispozitive mai inedite precum este cazul lui Surface Phone și al lui Samsung Galaxy X. Pe acesta din urmă l-am tot văzut în randări și brevete, iar astăzi avem ocazia

Anul 2018 este aici şi ar putea marca în sfârşit debutul telefoanelor pliabile, până să ajungem la cele flexibile. Toată lumea aşteaptă noul Surface Phone, dar şi pe Galaxy X, care azi apare din nou în brevete Samsung. Avem şi alte produse interesante prezise de aceleaşi documente.

Descoperim cu această ocazie o nouă piesă din puzzle şi anume faptul că ecranul lui Samsung Galaxy X va suporta diferite nivele de presiune, deci în funcţie de tăria apăsării noastre, comenzile vor fi interpretate diferit. Ideea aminteşte de ecranele touch rezistive de acum jumătate de deceniu. Vă reamintesc că Galaxy X ar trebui să fie un telefon dual display, cu o balama flexibilă şi două ecrane ce pot fi folosite în tandem sau separat. Ar trebui să debuteze în Coreea de Sud în prima fază şi să aibă disponibilitate limitată.

Samsung

Un alt brevet face referire la un smartwatch supradotat, cu scanner de amprente, cameră, senzor de proximitate şi alte dotări moderne. Avem de-a face cu un device mai compact decât Gear-ul cel original, care şi el avea cameră dar era cam butucănos. O propunere inedită este ca în loc să fie făcut ceasul mai gros pentru o baterie cu autonomie mai mare, cureaua să fie de fapt zona de stocare pentru mini baterii multiple. Acestea vor fi flexibile şi destul de subţiri.

Samsung

Acelaşi document menţionează şi un upgrade pentru marginea rotativă, cu un inel de LED-uri cu rol de indicator. Aceste idei ar putea fi puse în aplicare pe Samsung Gear S4, sau pur şi simplu păstrate până ce tehnologia va fi realizabilă.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×