Noi capturi de ecran Android 4.4 KitKat ne prezintă detaliat câteva funcții

1.179 ori
<b>Noi capturi de ecran Android 4.4 KitKat ne prezintă detaliat câteva funcții</b>Câteva capturi de ecran care se presupun a fi realizate cu un Nexus 7 (2013), ne prezintă unele din funcțiile pe care le vom vedea în Android 4.4 KitKat. Putem observa o parte dintre aceste caracteristici, cum ar fi Tap & Pay și Cloud Print. &nbsp;...

Câteva capturi de ecran care se presupun a fi realizate cu unNexus 7 (2013), ne prezintă unele din funcțiile pe care le vom vedea în Android 4.4 KitKat. Putem observa o parte dintre aceste caracteristici, cum ar fi Tap & Pay și Cloud Print.

Momentan trebuie să fim sceptici cu privire la aceste imagini. Se pare că acest build de Android 4.4 conține “urme” de Key Lime Pie, ceea ce poate însemna că fie este vorba de o versiune mai veche, fie Google nu a vrut să le elimine, pentru a nu oferi multe detalii despre Android 4.4 KitKat.

Noi capturi de ecran Android 4.4 KitKat ne prezintă detaliat câteva funcții

De asemenea, capturile de ecran ne prezintă aplicațiile de cronometru, ceas și temporizator în comparație cu cele de pe JellyBean 4.3. Aceste modificări sunt minore și au doar rol de design, cu scopul de a părea mai atractive. Secțiunea de Downloads a suferit și ea câteva modificări, acum avem o interfață mult mai deschisă la culoare față de versiunea precedentă de pe JellyBean. Până când Android 4.4 KitKat se va lansa oficial cu siguranță vom mai avea parte de astfel de scăpări pe internet.

Noi capturi de ecran Android 4.4 KitKat ne prezintă detaliat câteva funcții

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×