Noi detalii despre LG G4 Stylus îşi fac apariţia: poartă numele de cod Leopard şi are dotări midrange

Autor:  | Publicat în:  LG 609 ori
<b>Noi detalii despre LG G4 Stylus îşi fac apariţia: poartă numele de cod Leopard şi are dotări midrange</b>Pe LG G4 Stylus &icirc;l vedeam &icirc;ntr-o fotografie hands on la final de luna martie, pentru că azi să luăm contact din nou cu acest terminal, de această dată prin intermediul unor informaţii şi detalii. &nbsp; Se pare că handsetul va avea...

Pe LG G4 Stylus îl vedeam într-o fotografie hands on la final de luna martie, pentru că azi să luăm contact din nou cu acest terminal, de această dată prin intermediul unor informaţii şi detalii.

Se pare că handsetul va avea dotări midrange şi va sosi sub numele de cod LG Leopard. Pentru o perioadă se vehiculase ca un model derivat din LG G4 va fi un phablet numit LG G4 Note, apoi a apărut numele de LG G4 Stylus şi conceptul de urmaş pentru LG G3 Stylus. După cum ne arata şi imaginea de mai sus, designul nu s-a schimbat foarte mult faţă de predecesor.

Acest phablet va aduce un procesor Snapdragon 610 şi a apărut pe web şi sub numele de cod LG H631. Zvonurile afirmă că acest device va avea o diagonală de 5.8 inch şi va veni cu un stylus cu vârf din cauciuc şi nu va fi un pen cu vârf "fin", că în cazul modelelor Galaxy Note. LG Leopard ar trebui să coste în jur de 300 de dolari şi să sosească în următoarele luni.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×