LG a devenit oficial al treilea producator de telefoane mobile la nivel global

Autor:  | Publicat în:  LG 1.003 ori
<b>LG a devenit oficial al treilea producator de telefoane mobile la nivel global</b>Se pare ca perioada grea prin care trece Motorola a favorizat trecerea celor de la LG pe locul 3 in ierarhia producatorilor de telefoane mobile. Si asta la doar cateva luni dupa ce LG ii intrecea pe Sony Ericsson, urcand pe locul 4. Vestea vine dupa ce LG...

Se pare ca perioada grea prin care trece Motorola a favorizat trecerea celor de la LG pe locul 3 in ierarhia producatorilor de telefoane mobile. Si asta la doar cateva luni dupa ce LG ii intrecea pe Sony Ericsson, urcand pe locul 4.

Vestea vine dupa ce LG a vandut nu mai putin de 27.7 milioane de handseturi in ultimul trimestru, din care o treime doar in America de Nord. Compania vinde voarte bine terminalele dotate cu touchscreen, disponibile la preturi destul de mari. Acestea au numarat aproximativ 7 milioane de unitati, surprinzand analistii, care stiu ca terminalele performante sunt exact motivul pentru care Sony Ericsson nu mai are vanzari atat de bune.

Dintre handseturile LG, Viewty a fost vandut in 2 milioane de unitati, fiind hitul companiei, urmat de venus cu 1.6 milioane si Voyager cu 1.3 milioane. Nu totul este roz pentru producatorul asiatic, care a avertizat ca actuala criza economica va face ca pretul mediu al terminalelor sale sa scada cu pana la 26%.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×