Noi huse ale lui Samsung Galaxy S6 apar pe web, reconfirmă amplasarea senzorilor din spate

1.700 ori
<b>Noi huse ale lui Samsung Galaxy S6 apar pe web, reconfirmă amplasarea senzorilor din spate</b>După un weekend relativ liniștit cu privire la scăpările lui Samsung Galaxy S6, iureșul reîncepe astăzi, din nou cu huse pentru acest model. Deja aveam câteva randari de 6la Verus care ne indicau poziționarea senzorilor de lângă camera și azi...

După un weekend relativ liniștit cu privire la scăpările lui Samsung Galaxy S6, iureșul reîncepe astăzi, din nou cu huse pentru acest model. Deja aveam câteva randari de 6la Verus care ne indicau poziționarea senzorilor de lângă camera și azi se reconfirma acea teorie.

Astfel, dacă Galaxy S5 avea senzorul de puls și blitzul LED sub camera, ei bine Galaxy S6 le va avea lateral, în dreapta senzorului foto, care a rămas cu design pătrat. în cazul lui S6 e vorba despre senzori pentru puls și UV, care vor fi integrați în coloană verticală cu blitzul LED de mici dimensiuni. în mod interesant, S6 pare a avea o textură punctată a la Galaxy S5 în aceste noi imagini.

Noi huse ale lui Samsung Galaxy S6 apar pe web, reconfirma amplasarea senzorilor din spate

După Spigen și Verus, nume mari în rândul producătorilor de huse, e rândul celor de la Ewill să posteze imagini de genul. în cazul Ewill, husele se pot și comandă chiar acum, cu spate cauciucat punctat și diferite culori. Produsele sunt vândute prin retailerul Alibaba și vin în 8 culori diferite, materialul lor principal de fabricație fiind plasticul.

în continuare nu avem decupaje pentru difuzor în spate, deci acesta rămâne probabil plasat în zona inferioară.

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×