Vicepreședintele Android Hugo Barra pleacă la Xiaomi; Un nou jucător Android mare pe piață?

Autor:  | Publicat în:  Xiaomi 995 ori
<b>Vicepreședintele Android Hugo Barra pleacă la Xiaomi; Un nou jucător Android mare pe piață?</b>Hugo Barra, acea persoană prietenoasă pe care o vedeam la toate prezentările Android și oficial Google cu rol de vicepreședinte Android Product Management și-a anunțat astăzi plecarea la Xiaomi. Celebrul producător chinez de telefoane primește...

Hugo Barra, acea persoană prietenoasă pe care o vedeam la toate prezentările Android și oficial Google cu rol de vicepreședinte Android Product Management și-a anunțat astăzi plecarea la Xiaomi. Celebrul producător chinez de telefoane primește astfel un angajat foarte valoros, care o va ajuta să evolueze către un brand internațional.

Cu fiecare nou model Xiaomi pe care îl vedem ne întrebam încă o dată de ce compania nu lansează și la nivel internațional produsele sale, impresionante prin calitatea dotărilor și prețul scăzut. Barra se va ocupa chiar de extinderea companiei la nivel internațional, semn că Xiaomi e gata să se ia la întrecere cu nume mari, de la Lenovo la LG și de la ZTE la Huawei.

Xiaomi va lansa telefonul Mi3 săptămâna viitoare la Beijing și se zvonește că ar pregăti și o tabletă Android cu camera de 13 megapixeli. în plus, compania e printre partenerii de încredere MediaTek, care vor avea acces în premieră la procesorul 8 core al acestora. Va deveni Xiaomi un partener important Android? Ce credeți?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×