Noi componente de iPhone 5S ajung pe web sub formă de imagini

1.483 ori
<b>Noi componente de iPhone 5S ajung pe web sub formă de imagini</b>Ca de obicei retailerii asiatici se grăbesc și publică fotografii cu terminale sau componente de terminale nelansate încă. Deseori am văzut accesorii de iPad sau iPhone care nici măcar nu fusese anunțat ajungând la retaileri chinezi. Ei bine,...

Ca de obicei retailerii asiatici se grăbesc și publică fotografii cu terminale sau componente de terminale nelansate încă. Deseori am văzut accesorii de iPad sau iPhone care nici măcar nu fusese anunțat ajungând la retaileri chinezi. Ei bine, astăzi retailerul japonez Moumantai a publicat imagini cu componente de iPhone 5S.

Noile imagini ne arată două zone ale unei componente care ar putea fi încorporată pe iPhone 5S sau iPhone 6. De dragul comparației, cei de la Nowhereelse.fr au postat imagini în paralel cu motherboard-ul lui iPhone 5 plasat lângă componentele de iPhone 5S. Se pare că acea zonă a plăcii de bază ar avea de-a face cu camera sau blițul camerei, dacă am înțeles bine articolul francez care ne servește drept sursă.

Componente de iPhone 5S

MacRumors au intrat și ei pe fir și au cerut celor de la iFixit să își dea cu părerea. Ei bine, ei cred că e vorba de fapt de o componentă asociată antenei terminalului, deci lucrurile nu sunt foarte clare. Nu e prima oară când vedem o presupusă componenta de terminal Apple nelansat, mai ales iPad 5 făcându-și apariția în scăpări ce datează chiar și de asta iarna. Sunteți gata pentru noul val de iDevice-uri?

Componente de iPhone 5S

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×